Српски начин на гласање

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе и ние на следниве локални масовно на цела #Кајгана да сме уметници.Нешто како иницијатива на #СпамингСлужбанаКајгана.Само ќе ни се налутат #влијателните :place:

Инаку, секоја чест за северните комшии со вакви пораки.Исто ко нив вака уметнички се изразувам на последните избори.
Mojoт фаворит:
12050701929mn.jpg

Србиве попаметни се од нас во врска со политиката.....и хуморот го искажуваат во се.....

and we have a winner

13. Бетмен

ХАХАХХАХАХ

Вака се гласа .. а не за едно кило зејтин и вреќа брашно ко нашите „гласачи“ да си го продаваш гзот ..

Вака се гласа .. а не за едно кило зејтин и вреќа брашно ко нашите „гласачи“ да си го продаваш гзот ..
бог да чува,па и кај нив има еден тон што си го шиткаат гзот не се палете на србиве,ви се молам :D

Супер се србите, штета што и они патат од лоша политика.

Со бетмен е најако дефинитивно ! :D

Зашто никој не гласал за Ник Слотер?

Слотера Ника за претседника!

Зашто никој не гласал за Ник Слотер?

Слотера Ника за претседника!
Слотеру Ниче, Србија ти кличе! :pos:

Иначе и ја имам за кај нас слушано некои вакви фори, само дали само зборат дека ги напраиле а не ги напраиле тоа никогаш нема да дознаеме. криво ми е што не излегов на гласање, ќе си пуштев некоа финтица, онака за моја душа, вака гласале место мене :D

Лолој :pos::pos::pos::pos::pos:
Можете да га дувате хахахаха!

Им збоктиса и нив од оваа иста сорта политичари што ги трпиме 20 години.

Овој со глуварчево е врв. И боица им прошверцал. Којзнае што ред се направил он додека си го цртал уметничково дело.:pos:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 19:05 ---
Им збоктиса и нив од оваа иста сорта политичари што ги трпиме 20 години.
Мене повеќе ми личи на вистинско глуварче,можеби едноставно го има залепено претходно испегланото и прошверцувано глуварче а,што велиш? ;)

преку такво веќе од политика и избори... затоа и ова се дешава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom