Српската војска си игра мајтап со Албанците : )

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Локација
Himalayas

Убава песна :pos2:

п.с. СРПСКАТА, АМАН! :tv:

Интересно е видеово :pos2:
само мислам дека имаше негде на форумов вакво видео

Да не е спротивното, албанец игра мајтап со Српската војска? Клипов е извадок од косовски скеч, нешто слично на к-15. Гледајте ја целата емисија :) па да сфатите ко то тамо пјева (или кој кого заебава):P

Ае последниот дел со јаболката го заебава цел клип.Што убо тепање му удрија...

До кога џаци?
Ајде, кој е паметен да ми каже (ама преку телепатија, не на форум аман) кој на крај кого измајтапи? Не на видео лента, него реално. Важно е да се знае, кога ќе го бираме хуморот или објектот за восхит и млака индоктринација.

До кога џаци?
Ајде, кој е паметен да ми каже (ама преку телепатија, не на форум аман) кој на крај кого измајтапи? Не на видео лента, него реално. Важно е да се знае, кога ќе го бираме хуморот или објектот за восхит и млака индоктринација.
Ми го зеде зборот!

lele sto e so klipov hahahaaha...jaka pesna nema sto..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Добар клип шиптарот како зборува само хаха :pos2:

Да не е спротивното, албанец игра мајтап со Српската војска? Клипов е извадок од косовски скеч, нешто слично на к-15. Гледајте ја целата емисија :) па да сфатите ко то тамо пјева (или кој кого заебава):P

Апсолутно. Селска работа. Немам ништо против селаните туку така е зборот, за авторите на клипов.

хаха го знам ова одамна

колку е шит клипов али ајт, башка и се гледа дека сите се shqiptare на клипов и го правеле од заебанција за конфликтите косово 98.

"Албанци" се и србиве на клипот :)
Ах Снешко моја... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom