Среќно утро - без стрес

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ги мрзам утрата и цело време си викамЧ ај уште 2 минути, ај уште 3 и коа на крај-доцнам!!! Ама неможам бе да гу слушам тоа глупиот аларм од самајле беее...некој ден ќе го искршам!

Ги мразам првите пет минути додека се освестам а потоа ми е супер:smir:

Првите 5-10 миути додека се освестам убаво се мизерија. После тоа веќе денот тргнува на подобро

Najubavo sum se budel koa me budese deevojka mi i mi kazuvase deka me saka sea e podrugo ama najdov nova taktika za podobro utro svezo ovoshje dobra muzika i joging

Јас многу сакам сабајле кога ќе се разбудам. Прво, како и сите, сакам да убијам некој, ама после се расонувам и немам проблем. Дури и не ми се спие. Една „поговорка“... не знам што е: Ако стануваш пола саат порано секој ден, добиваш 7 и пол денови годишно. Мислам така дека беше... не сум сигурен. Во секој случај многу е тоа. За две години 15 дена. Што се можеш да направиш во 15 дена? Да вежбаш секое сабајле, да учиш, некое хоби можеш да си поченш :)

Srekno utroooo imam skoro sekoj den, osven prethodno vecerta ako ne sum zaglavila nekade pa da mi e loso od sabajle:icon_lol:..... a i ne sakam rano da stanuvam:pipi:

Koga Stanuvam Prvoto Mi E

Mamoooooooooooooooo

Ona:Kazi

Jas:Daj Cigara

Ona:c,c,c use 18 god ne si napolniv cigara sram da ti e:D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom