Среќна Нова година Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1zwj2mr.gif

01fd8.gif

Среќна и благословена 2009...Кајганџии :)

Кајганџии, најсреќна Нова Година да имате.Многу здравје, среќа, успех на секое поле.Да останете весели и насмеани, вечер сите да се изнаиграте и да уживате.Се најдобро во нова година:)!

Ајде кајганџии среќна Нова Година на сите, ви посакувам пред се здравје и успех на сите полиња. Се најубаво.

Ај и од мене нека ви е Среќна Новава година и се најубо, се шо сакате да ви се исполнит, мнооогу појќе љубов, здравје и среќа (шо бар мене не ме служеше во 2008).Да го помините времето со љуѓето шо стварно ви значет а не да го трошите на некој шо само џабе ве нервирет, да си глеате најубо да си го искористите времето пошо е драгоцено.И во ова година да си иаме некој за ремет ко шо во две и осма беа одмазничка и Андреев и во смеа да си го поминиме времево.Да успејте во се шо сакате и ако во 2008 имало некој до вас да ве згрејт нека останит така ако не да си добијате некој таков партнер од Дедо Мраз :) Вечерва да си ја помините извонредно, да се изнажуркате ко никош до сеа и да уживате во празничнава еуфорија.Еве уште сличево и доста е од мене...:back:

2008.jpg

Среќна нова година кајганџии и се најубаво многу здравје,среќа и љубов.Поздрав!:smir:

СРЕЌНА НОВА 2009 И СЕ НАЈУБАВО МНОГУ ЉУБОВ ЗДРАВЈЕ СРЕЌА УСПЕХ И ЗА МАКЕДОНИЈА КОНЕЧНО ДА БИДЕ НАЈУБАВА ДО СЕГА НАЈУСПЕШНА

Кајганџии,

бевме сведоци на година полна со настани и случки, како пријатни, така и непријатни. Бевме заедно во многу моменти, и во радост и во тага. Се држевме заедно секогаш. Се радувавме на успесите и плачевме на тажните моменти. Од форумов оваа година беа организирани неколку настани поради кои сум горда што сум на Кајгана и што ја потрошив 2008 на овој форум. Оваа година запознав најмногу Кајганџии, но имам среќа што ги запознав најдобрите.
Ќе ја оставиме оваа 2008 зад нас, но спомените ќе останат и секогаш ќе ги носиме низ времето, како што старееме.
Ви посакувам следнава 2009 да ви биде полна со успеси, среќа, здравје, радосни моменти, љубов, а со што помалку караници и проблеми. Сакам да продолжиме да си се дружиме и да си пружаме помош кога ни е најпотребна, не само во 2009, туку и во годините што следат.

Среќна Нова Година!:back:

Среќна Нова Година и од мене до сите Кајганџии!!! Да ја дочекате новата 2009 години трезвено и свесно и да си поминете што може поубаво!!! Среќно...

happy-new-year002.gif

Среќна Нова 2009 година, се најдобро, се пишиме в година:smir:

Среќна Нова Година на сите се најубаво, се што ви лежи на срце нека лежи под вас :) :smir:

Да ви е Среќна на сите Новата 2009та, да бидите многу здрави и силни, за да можите да си ги исполните зацртаните планој и да останите така паметни. :D

А иначе вечер да се изнадотерате, и со цело расположење да се изнаиграте и изнажуркате! Ај Хепи Њу Иар!!! :back:

2lszn6v.jpg

Среќна Нова и од мене :pipi:
Се најубаво во новата (да не редам многу работи) и уште многу пријателства, дружења, љубови по Кајганава, да биде сведок на убави нешта само :pipi:

И убаво да си поминете вечер, кај и да одите и пазите со пиењето, бидете умни :kesa::pos2::icon_lol:

:cug:

Среќна Нова 2009 до сите кајганџии! Се надевам дека ќе ви биде посреќна и поуспешна годинава.:vozbud: Без премногу пијанчење и не дај боже славење на токсикологија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom