Среќна Нова Година и среќни празници - медиумски честитки

• Креатор на темата Креатор на темата santelli
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
СРЕЌНА И ВЕСЕЛА ДА НИ Е НОВАТА 2010 ГОДИНА!!!!

Animated-Walking-Monkey-Happy-New-Year-2010-Champagne-Bottle-01.gif

Да ги растеретиме срцата од се што е сувишно, освен од прошката и добротата. Нека во оваа година здравјето,радоста, среќата и успесите бидат наши постојани сопатници,проследени со многу убави доживувања и возбудливи авантури .

Година побогата од претходната, исполнета со многу незаборавни моменти, многу успеси, здравје, среќа и љубов...
Среќна нова година на сите кајганџики и кајганџии :back:

Среќна нова година на сите другарки и другари, форумџии и форумџијки, секси и несекси, најубаи и најнеубаи, појче секс лјубов успеси и све то таму друго шо си имате на желби :D тие шо немет нека им се сторит.. и това.. се најубаво :D:D:D:D

Ви посакувам на сите да се грижете за себе, да пазите на другите, да тежите кон рамнотежа, да се стремите кон целосност и да ја задржите ведрината.

Среќна нова година на сите и све најубавО во неа!!!
...Мене ств. изминатава 2009 ми е година за паметење и ќе ја памтам цееел живот:vozbud:
Али сега се надевам дека 2010 ќе биде уШте подобра:helou::wink:

Не верувам во скиентологија, Дедо Мраз и Нова Година :(

После доброто отрезнување и испиената флаша Џони Вокер, би сакал да им ја честитам Новата Година на сите форумџии и форумџики сите желби да ви се исполнат.Се најубаво во новата 2010 година.

Абе најјако е спонтано...јас до два саат дома-после ајдеее вриење:vozbud:

А инаку честитав на кајганџии...претходно..

И без џони вокер ебаго-коњак и милка или синтагма:toe:

Човеци, нека е за многу години здрави и живи среќни,весели и дебели да си бидиме.Многу љубов и премногу секс во новата 2010 :baeh::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom