Среќен Роденден Tender Girl...

• Креатор на темата Креатор на темата La Española
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
:pipi: Ај после 6 сати на нозе, вака со последни сили ќе се обидам да напишам нешто убаво за овој ден посветено на тебе... Се надевам ќе го прочиташ- знам дека сестра ти е дојдена од Скопје и сега немаш пристап до нетов :)

Туу... секогаш е најтешко за оние што ти се мили во животот и кои ги сакаш на некој начин да им напишеш она што ти лежи, да го извадиш со зборови... Во неколку зборови да ја доловиш смислата... :toe:

ДооБро... :icon_lol: Епа мила, добродојде во полнолетно изгубените :icon_lol:
И ја ти ги посакувам најискрено и од срце најубавите работи на светот... знаеш ти... :pipi: Али пред се, веќе конечно да ја осетиш љубовта, ама знаеш ти како... Онака конзумирано, доволно веќе беше со ова досегашново... Ти заслужуваш мнооогу повеќе... :pipi:

Ииии... да си го одбереш факсот што со мерак ќе го учиш...
Да си најдеш супер цимерки и станче поблиску до моето за да се дружиме појше, знаеш да те расипам малце ја, со пиење ова она :nesum: :pos: Да ти почне нова етапа од животот тука во Скопје... :pipi:

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!! И имај најубав и најисполнет ден... И се такви долж твоите 18... Не ги испуштај- единствени се :pipi:

Те сака, лудата ти другачка Дуде :back:

Среќен Роденден! :55:
cake2.jpg

Златна Среќен роденден...се што сакаш да ти се исполни.
Да ја разбереш љубовта,да бидеш среќна и весела,да ја пронајдеш љубовта која ја заслужуваш,да сакаш и да бидеш сакана со полно срце!

Среќен роденден девојко и се најубаво :smir:

Среќен роденден се најубаво сите желби да ти се исполнат :)

Не знам зошто, ама ова девојче уште со нејзиниот прв пост на форумов ми остави убав впечаток:)
Од срце ти посакувам најубавите работи да не те одминуваат, секогаш она што ти си го посакуваш да ти дојде во раце!

Среќен роденден:smir:

Среќен роденден и се најубаво.
Happy%20birthday%20cake.jpg

Tender ти посакувам НајНајНајНајСреќен Роденден,се што сакаш да имаш,како за љубов така и за се останато.
Уште еднаш Среќен Роденден :rodenden:

Девојко млада, една од моите најомилени форумџики :back: нека ти е среќен роденденденот, и нај-нај-најискрено ти посакувам се најубаво во животот, да ти се исполнат сите желби и да имаш многу среќа во љубовта.

:vozbud:~СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ~ :vozbud:

Нека биде среќен...:potsmev:

Ви благодарам за убавите зборови...:pipi:

Среќен Роденден!

Среќен роденден:back:

Happy birthday beautiful:heartballoon:.
Ти ја посакувам целата среќа на светот.

love
kat.

Среќен Роденден !

Статус
Затворена за нови мислења.