Среќен роденден PIO-PZS!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
Пио... Среќен роденден брат... многу среќа и љубов... многу пички да вртиш... хехехе... :vozbud::vozbud::vozbud::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

МАКЕДОНИЈА над се!!!

(едит- сум подранил 10тина секунди,али нема врска)

Среќен роденден,сите желби да ти се исполнат и се најубаво.

Кај вие пред мене и пред Пајо ебемви ....:vozbud:

Вмровчиште, среќен роденден, здравјето да те служи до 101 и назад, среќа, пари, жени и та ствар. Да ти се множат годините па заедно да ги дочекаме назад Пирин и Егеј. Нека ни е вечна Македонија што е најбитно, другото само ќе си дојде по себе.:)

Среќен роденден уште еднаш.

MKUnited.jpg

Среќен роденден,господине нестрплив!

Филипчо ова од SSS-Stolica или наш Пајо.:) Има проблеми со нетот, па неможе да постира.

Ајде брат4е среќен роденден...
И не случајно што ти е роденден на ваков голем македонски празник...ден на независност...прав патриот роден на вистинска дата, вистински празник
Многу здравје, среќа, љубов...таа плавата да си ја фатиш и да не ја пушташ ќе ти побегне...
Со тоа ВМРТО шо сакаш праи нека те унапредат сеа во штабот...да ја брмчиш веспата уште долго време па за некоја година со некој поубав мотор...
Вардар да ни победува, да освојува титули и за некоја година во ЛШ да го видиме, да доаѓаш почесто на утакмици...
Да си жив, здрав и се останато...
Среќен роденден!!!

Среќен роденден војводо,
се наубаво во живот, среќа пари, пички, повеќе да фаќаш на кладилница, да ни расте организацијава итн итн:oeoeoe:

Среќен роденден младо момче! Многу убав ден за роденден си одбрал! :) Да ми бидеш здрав и жив, а другото само ќе ти дојде. :party1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom