Среќен Роденден Mlad_man

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже, сори ја вака малку покасно денес ти честитам роденден, али порано сабајлево кога пуштав музика бев у фрки и неможев да ти пишам... ама па затоа ти дадов шансона и два пати ти честитав роденден...:icon_lol:
Енивеј, ете и поофицијално среќен роденден другар и се најубаво во животот... и не бери многу многу гајле, не се секирај многу за ништо... зш знам 18ката е малку деструктивна бројка... многу нови инзненадувања, ама со нив и нервози... :pos:
Имај најубава година од твојот живот :smir:

Друже, сори ја вака малку покасно денес ти честитам роденден, али порано сабајлево кога пуштав музика бев у фрки и неможев да ти пишам... ама па затоа ти дадов шансона и два пати ти честитав роденден...:icon_lol:
Енивеј, ете и поофицијално среќен роденден другар и се најубаво во животот... и не бери многу многу гајле, не се секирај многу за ништо... зш знам 18ката е малку деструктивна бројка... многу нови инзненадувања, ама со нив и нервози... :pos:
Имај најубава година од твојот живот :smir:

Ај на тебе пошто вака на 2 пати ми пишуваш за тебе и ќе пишам фала фала. И Ти да дочекаш уште многу родендени и поз. А за паметот не се грижи.

Среќен роденден! Многу среќа, пари, женски и да ти се оствари желбата да се возиш во Axe Jеt...

Ај среќен роденден брате, све најубаво и поише пичици годинава да ебнеш :wink:

Среќен роденден и се најубаво :smir:

среќен роденден и се најубаво :smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom