До мојата омилена братучетка(Кико не се љути роденден и е, мора да ја залажам, знаеш дека ти си ми у крви:pos2

За глупости да не се нервираш, многу да се заебаваш и со ништо да не се замараш.Фурај си го животот, глеј си за себе, а другите-кој ги ебе!Живеј како ти одговара и баш те боли ако некој те оговара.Тоа е така дека си славна, криво им е(да не речам ке пукнат) дека си главна.А не се секирај, нели се се врти у круг, па кој те заебал тебе ке го јаде од друг.А ако некој нешто ти згреши Стефан ке го запали!Знај дека сум тука во секое време и останувам со тебе до крај, макар отишла у пекол или рај(заслужуваш ти повеке од рај)
Да завршиш во Орце 5.00, да си најсрекна и највесела.Да ти се поскреки у љубовта, па на свадба да ти играм.Ок има уште една желба таа по СМС ти ја пратив, срамота е тука такви желби да ти посакуем.А да.Уште нешто.Заедно да дочекаме уште многу победи на Милан, и дај Боже да идеме на Сан-Сиро
И дај врати се од екскурзија да ти ги извлечам тоа ушите.Башка и торта ми се јаде.
Маро, СРЕКЕН РОДЕНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!
Со верно срце и чиста душа.
Стефан:helou: