Среќен роденден Fantom_oh

Статус
Затворена за нови мислења.
мада шо имат време до утре, роден е во 01:15 по полноќ, сепак брате ај честит роденден и да фатиш женска некоја ( за поозбилно) . Аку понекојпат многу те мразам , сваќам дека многу ми значиш:pipi: Те сакам!
( жими се по своја воља го пишев постов:pos2::pos2::pos2:)

Ооо Фантоме, среќен роденден и конечно малку повеќе среќа во тоа фудбалските кладби!
:vozbud::smir:

Јас те мислев за поголем бре Фантоме :), али ако, штом сум те мислел за поголем значи мислиш како зрел човек.
Да не филозофирам многу, среќен роденден! :smir:

Бате, среќен роденден, голем да растиш и да ти се исполнет сите желби. Иако мојов пост е скромен, исполнет е со љубов.:back: Секогаш да ја имаш таа пасија кон Кисс
740513Kiss.jpg

И секогаш на сите мазохисти, гомнари и незнајковци да им напрајш, на - ево кој се најдобри, фак ми, фак ју, фак јоур грандма
_365Chelseamedia.jpg

Да не беше овај форум сега немаше ни да се знајме. Со жени ич да не се секираш, како викат Столе Мангата - среќата иде одеднаш. Полнолетен станвиш, варди се шо прајш сеа.
Да се знајме и дружиме уште едно милион години.
Те сакам најмногу на цел свет :back:

Филииииииииииипппппппп среќен роденден:pipi::pipi:за роденден ако сакаш ќе ја добиеш куклана.:kez: Сите желби да ти се исполнат....се најубо:back:

Среќен роденден Филипе и се најубаво, се што ти е во срцето во кревет да ти е.

Фантом среќен роденден и се најубаво во животот:smir:

Фантом, Среќен Роденден, да си жив и здрав, да јадеш грав и да си силен како лав, да ти расте куweто, се што сакаш да ти се исполни, пола Охрид да го плеснеш, да станеш фронтмен на Кис, да се сликаш со Тери итн...:) се најдобро!

и не кажа а??
happy-18th-birthday_l.jpg

и голем да растиш и сите желби да ти се исполнет .... итн. итн.:smir:

Ооо, среќен роденден да ти бидит! Па уште 18!:vozbud:
Утре Челзи да победит, да се пласират понатаму, и во мај за Рим да се ој. (фигуративно ова де) :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom