Среќен роденден Fantom_oh

Статус
Затворена за нови мислења.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

...I was seventeen, you were just a dream...

Готово еј, стиховиве од песнава не важат повеќе за тебе.:) Сега си полнолетно кАпиле и ќе одговараш за глупостите шо ги прајш пред закон.:)

Баџо, најискрено ти посакувам среќен роденден, среќно полнолетство, во 18тава година од твојов живот да си барем сто пати посреќен од 17тата, без секирации и да ја поминиш до тие особи шо ги сакаш и нормално тие кои те сакаат тебе.:back: Па да дочекаме и да се ишишаш, рајт?:icon_lol:
Уште многу години да си ги славиме во родендениве во ваква атмосфера и другарство. Уште еднаш, среќен роденден. :back:

Подранив малце со темава пошо не ќе сум тука во 12 и плус сакав да сум прв кој честитат. :) Кисес.

Среќен Роденден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Среќен роденден Fantom_oh се најубо нек ти бидит на охридски малце :)

Еееееоооо! На кој му е роденден?? Ајде среќен роденден (иако и јас подранувам.:)) се најубаво, многу љубов, среќа, здравје и некој ден да одиш да ги гледаш Челзи во живо!:vozbud:

Се најубаво и секој ден да ти биде уште поубав од претходниот!:helou::back:

Филип,

Нека овој ден ти биде најсреќниот во твојот живот. Полниш 18 години, стануваш полнолетен, нов лист во твојот живот. Биди секогаш насмеан, среќен, дружељубив и зачувај си ја твојата смисла за хумор која не` смее сите.
You are special, не за џабе делиш роденден со Тина Тарнер, Наташа Бедингфилд и Антонио Пуерта :)

Среќен роденден мај френд.

Би ти посакала голем успех и на Челзи, ама тоа мене не ми одговара, така да - :smir:

Ајде Фантомчо нека ти е Среќен Роденденов, да се уозбилиш малку :pos:
Шалаааа... Остани ти таков каков што си :vozbud:
Се најубаво :back:

ФИЛИПШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! Среќен роденден, здравје, среќа, љубАв најмногу, и се` најубаво! И не си стар, уживај. :back:

епа среќен роденден бате полнолетен а??
епа се најубаво поздрав

Среќен роденден. Многу успех понатака. :)

Утре да не идиш в школо, право кафиќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom