Среќен роденден џимеј!

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еееј на кого му е денес роденден. За една година постар си но тоа се само бројки. Вистинското е она што е во тебе. Чувај го она за кое мислиш дека ќе ти користи или ти користело некогаш, отфрли го она што предизвикува болка и солзи. Не се осврнувај многу назат (ионака знаеш што се случило) туку гледај напред со погледот вперен угоре. со тоа надежта веќе ја имаш во свои раце, а знаеш дека без неа човекот е мртов. Биди она што си, не ја носи маската на серискиот број (без сомнение, знам дека ќе останеш она што беше досега:)) И за љубовта, брат... ќе дојде. Не постои човек што не бил љубен, ако и самиот тој љуби. Биди здрав, жив, и да успееш годинава.

Среќен роденден и се најубаво.

big%20birthday%20candle%203550.jpg

:helou:

..СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!! Да ти се множа годините, да раснеш и да ти расне голем :smir:

Среќен Роденден колега DJ. :)
Ти посакувам се` најубаво, многу здравје, љубов, среќа... и остало што ти лежи на душа. :pipi:

musiccake029rw4.jpg

Џимии, хепи брдееј! многу здравје, љубов, среќа, женски, петки, журки, уште мноогу партии билјард и емисии на кгн-радио и сите желби да ти се исполнат!:smir:
59f34b39cd8300936d84b1b738cc7f9d.gif

Фала на сите. Фала на честитките:).

Ако случајно денес наминете накај Крст Џамија слободно на една торта да се нацртате.

Ова ми е втор роденден каде што сум на форум и фала на сите честитки од кајганџиите:). Оваа година особено беше супер.

:smir:

Среќен роденден и од мене и во брзо време да напредуваш од модератор во администратор...:helou:

Фала на сите. Фала на честитките:).

Ако случајно денес наминете накај Крст Џамија слободно на една торта да се нацртате.

Ова ми е втор роденден каде што сум на форум и фала на сите честитки од кајганџиите:). Оваа година особено беше супер.

:smir:
Кога си слободен?(A)

Ајт среќен роденден :)

Среќен роденден Џимеј и од мене,се најубаво во животот:smir:

Ооооо друже ај среќен роденден и се најубаво..:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom