Среќен роденден Desire!

• Креатор на темата Креатор на темата bebush
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најдрага моја братучедке.

Најнајнајнајсреќен роѓендан, све што сакаш нека ти се испуни, остани таква каква што си, биди среќна, у добро расположење, распложена, ведра и насмеана како и свекоаш. :) Хепи брдеј!!! :vozbud:

Од срце, парнерот од полуматура, а.к.а братучед ти Марко :):):)

:back:

Срцка таа убава, растеш а? Е па мило ми е.:):) Шала на страна, среќен роденден и од срце ти посакувам се најубаво!:back:

Ej ti solkosataaaaaaaaaaaaaaaa srekjen vo ist den imame eeeeee haahahaha

ggolema da rastisssss hiiihiheeeeeeeeeeeeee

Леле, леле, леле, на кого му било роденден денес.:vozbud:

Ива, нека ти е најсреќен роденденот, многу здравје, среќа, успеси, мушки, петЌе на школо и така натака и така навака :)

Луѓе фала ви многу,ве сакам,фала на убавите честитки,фала на тортата,ви благодарам за се,се најубаво и за вас,се што сте ми посакале двојно повеќе да си имате и не знам веќе што да пишам,многу ве сакам.:vozbud:
:back::back: :hug::hug: (иако нема икона за :hug::pos:)

Хеппи брддеј и сФе најубо во него а и во претстојнава година...:back:

Лалала!!!
Најсреќен Роденден!!!

happy_birthday_to_you.jpg

Среќен роденден Ива, голема да растиш и се најубо, па и на свадба да ти играме.

Леле колешке, до сега се шлаем по гости и не стигнав на време да ти честитам роѓендан (на форум де :pipi:) ама како и да е ЈА МИСЛИМ дека не касним многу... :vozbud::vozbud:
Епа најмила и најсакана моја колешке, ученичке, друшке... итн. итн. (да не набројуам, си знаеш и самата :) ) нека ти е СРЕЌЕН НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ и нека ти се исполнат сите овогодишни, сите лански и оломнански како и сите догодишни и тамугодишни желби пропратени со многу среќа,љубов,пари и тук-таму по некое оговарање ширум народната маса :vozbud::vozbud:.
Те сакам :back:

Happy_Birthday_May_27ers_by_ChristmasSocks.jpg

Среќен Роденден и Се Најубаво

хепи брдеј ива :smir:

:)едно скромно поклонче од мене:

l_8668b8496a344b19a12d822444608a52.jpg

Дејкоо среќен роденден и сите желби да ти се исполнат! :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom