Ееееее, обачиња ле, се собрале сичките момчета, нешто нервозни ми се па ми ја флодираат темата
Браќа и сестри Македонци, за да бидат волку активни источните ни душмани, мора да го имало форумов по некој татарстански весник...надалеку сме познати :poss:
Шо да ви расправам...се сеќавам коа мајка му на dabeda шиткаше „гаќа- комунизам се враќа” на пазарче Буњаковец 5 пара за три червени....као мал сум шетал со моите да пазарувам таму.
Се сеќавам и на братучедтките на blabla на едно незаборавно лето в албена коа првпат искусив секс у тројка, таа првата му беше најјебазовна, за една кока кола цел ден „свирка” ти прави(па ги зима тестисите у уста и ми ја пее „Жива била Македонија” и тоа со хм-кање, али за у друга тема тоа), се сеќавам и на татко му коа ја шиткаше мајка му за 20 стотинки , стриктно пип-шоу, еее Загорке...лесно ти е тебе и на Веселин Малинов тхе опинок!
Цуциња мои златни блгарски, мило ми е што сеирот кон вашиот мозок - wood made of продолжува и трае и трае како што и орбит мастичиња траат , мило ми е што сето тоа ве нервира па се обидувате на погрешна тема да алудирате(али тоа зависи од перцепција на интелектуалните импулси, кои патем ги немате...СССР ви ги одзема) во одбрана на вашата вредност(стотинка).За историја можете слободно да си напишете....знаете зашто? Затоа што ви е пар реченици