Среќен пат на Б'лгаришчана в ЕУ! Ајде сваќа-ќа-ќе!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Fortune напиша:
dabeda пак не ми одговори што те прашав. Очигледно намерно бегаш да не одговориш. Бугарче си?
Tреба да си слеп да не го видиш прашањето или па да се прајш мутав дека не гледаш за да не одговориш.

Ееееее, обачиња ле, се собрале сичките момчета, нешто нервозни ми се па ми ја флодираат темата :vozbud:
Браќа и сестри Македонци, за да бидат волку активни источните ни душмани, мора да го имало форумов по некој татарстански весник...надалеку сме познати :poss:
Шо да ви расправам...се сеќавам коа мајка му на dabeda шиткаше „гаќа- комунизам се враќа” на пазарче Буњаковец 5 пара за три червени....као мал сум шетал со моите да пазарувам таму.
Се сеќавам и на братучедтките на blabla на едно незаборавно лето в албена коа првпат искусив секс у тројка, таа првата му беше најјебазовна, за една кока кола цел ден „свирка” ти прави(па ги зима тестисите у уста и ми ја пее „Жива била Македонија” и тоа со хм-кање, али за у друга тема тоа), се сеќавам и на татко му коа ја шиткаше мајка му за 20 стотинки , стриктно пип-шоу, еее Загорке...лесно ти е тебе и на Веселин Малинов тхе опинок!

Цуциња мои златни блгарски, мило ми е што сеирот кон вашиот мозок - wood made of продолжува и трае и трае како што и орбит мастичиња траат , мило ми е што сето тоа ве нервира па се обидувате на погрешна тема да алудирате(али тоа зависи од перцепција на интелектуалните импулси, кои патем ги немате...СССР ви ги одзема) во одбрана на вашата вредност(стотинка).За историја можете слободно да си напишете....знаете зашто? Затоа што ви е пар реченици :aplauz:

kakva cinichnost...najgolemi fashisti bea, najgolemi komunisti bea (se sekjavam na nivnite tabloa po patovite) i sega najgolemi kapitalisti se pravat...da ti pukne onakvoto..gjabe ne vikame kaj vetrot duva tamu bugarinon gzot go mesti...gi gledam vamu na zapadov od kilometar kje gi poznaesh kako cigani glasno zborvat, ta vo tramvaj ta na ulica.

a od golema ljubov sho sakaat od makedonija da lapnat pa duri i kaj mc donalds samo bugari vrie na toa shalterite...dobar mu e germanskiov so bugarski akcent ushte da gi zapletkash so nekoe prashanje i ekstra baranje ziva komedija

...najverovatno ja futnale celta...mislele mc donalds crveno zolti boi mora da e makedonsko...mora da si go zememe..

ја мислам дека тема треба да иде да се затвори некој ден.да се оладат малце главите.комплетно се избега од темата..

Булгериан фет ес фром Варна, 5 лева.

23kwxsl.gif

бугарите се комплетно исфрустрирани луѓе кој немаат ништо свое па мора да посегнуваат по туѓото...идете средете си ја вашата историја, вашиот ретардиран систем на живот,па после вратете се тука па можеби ќе може да разговараме....

kako vikaat begaj od polu pismeniot...na glupiot kje mu rechesh crno e i kje te poveruva...pametniot kje te islusha a polupismeniot kje ti go dokazuva sprotivnoto..

taka i bugarive..ne vredat argumenti za niv...retardirani se

azis.jpg

а кажи ми ова што створење е ? вакви кретени овде нема

Дечкото е бледа копија од azis
оргиналот e made in bulgarija

Ako tie se grdi, vidi si ja devojkati.

Nego eve kakvi se vistinskite BOLGARKI

Attachments

• bulgarian_tatar..jpg
    bulgarian_tatar..jpg
    21,9 KB · Прегледи: 268
  • are_we_half_tatar.jpg