- Член од
- 31 јули 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 314
Средба со бившата вака поминува и викам здраво а у себе ( пичка ти матер , се у газз да ти ебам и сл .) како си ај чао .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ако сте се скарале помирно ќе кажеш се разубавил ако сте се направиле лом ќе кажеш се разгрделГо видов The Ex после многу години пред две три недели. И тоа со дечко ми у кола бев и таква без осет се свртев искршив врат. И дечко ми ме примети ама си преќута. А мене едно незгодно...![]()
И ако сте се скарале помирно ќе кажеш се разубавил ако сте се направиле лом ќе кажеш се разгрдел![]()
Не зборам за сама у себе што ќе си кажеш сигурно нема да коментираш пред дечкотиДа се доведев у ситуација да се карам за бившиот сама ќе си ја пукнев главата. Не заслужил тој ни да се свртам, ама јебига, инерција![]()
Точно ама онака ако ти се даде шанса за една ноќ не е страшноЈас ја имав таа средба, и веруј ми несакаш да ја имаш. Врати си flashback затоа што имало причина зашто таа врска завршила и така требало да остане. Секогаш е лоша идеја да се вратиш со бифш/бифша бидејќи безразлика на се истите причини на раскинување ќе дојдат повторно, истите проблеми ќе се појават повторно, истите караници и мотиви за лошо размислуванје ќе се појават. Биди паметен и учи од туѓи грешки. У моментот кога ќе ти се јави или ќе се јави прилика, стопирај ја. Го зборувам ова од искуство лично.
10 min te gledala i ONA nemala hrabrost?Јас пред некој ден си ја сретнав бившата во автобус. Прво што приметив беше нејзината зголемена килажа а второто беше нејзиното необично понашање. 10 минути гледаше во мене а немаше храброст ни едно здраво да ми каже. Ах...... бивши
Ја подгледнував чат пат додека траеше вожњата, си мислев дека ке дојде да ми каже здраво или нешто слично ама ништо не се деси. Она немаше храброст да ми пријде прва, а јас немав воља да го напраам првиот чекор.10 min te gledala i ONA nemala hrabrost?
A ti nea ne ja gledase?![]()