Сρедба со бившиот/бившата после долго вρеме??

Средба со бившата вака поминува и викам здраво а у себе ( пичка ти матер , се у газз да ти ебам и сл .) како си ај чао .

Го видов баш денес има нова девојка, нека и е со среќа и со здравје да си го носи.

Еве јас ќе ви кажам имав девојка од ск со неа идев дури живеев во ох некаде до 18 год па кога дојдов ск на факс не ја видов 4 год и идам на апсолвентска екскуризја а на различни факултети бевме и коа во Париз некој ме чепка ја глеам неа. Немав некои емоции ама баш ради тоа што во ск 4 год не се видовме туку сосема случајно во Париз се плеснавме еднаш за успомен.

Го видов The Ex после многу години пред две три недели. И тоа со дечко ми у кола бев и таква без осет се свртев искршив врат. И дечко ми ме примети ама си преќута. А мене едно незгодно...:несвест:

Го видов The Ex после многу години пред две три недели. И тоа со дечко ми у кола бев и таква без осет се свртев искршив врат. И дечко ми ме примети ама си преќута. А мене едно незгодно...:несвест:
И ако сте се скарале помирно ќе кажеш се разубавил ако сте се направиле лом ќе кажеш се разгрдел :)

И ако сте се скарале помирно ќе кажеш се разубавил ако сте се направиле лом ќе кажеш се разгрдел :)

Да се доведев у ситуација да се карам за бившиот сама ќе си ја пукнев главата. Не заслужил тој ни да се свртам, ама јебига, инерција:oops:

Да се доведев у ситуација да се карам за бившиот сама ќе си ја пукнев главата. Не заслужил тој ни да се свртам, ама јебига, инерција:oops:
Не зборам за сама у себе што ќе си кажеш сигурно нема да коментираш пред дечкоти :)

Јас ја имав таа средба, и веруј ми несакаш да ја имаш. Врати си flashback затоа што имало причина зашто таа врска завршила и така требало да остане. Секогаш е лоша идеја да се вратиш со бифш/бифша бидејќи безразлика на се истите причини на раскинување ќе дојдат повторно, истите проблеми ќе се појават повторно, истите караници и мотиви за лошо размислуванје ќе се појават. Биди паметен и учи од туѓи грешки. У моментот кога ќе ти се јави или ќе се јави прилика, стопирај ја. Го зборувам ова од искуство лично.

Јас ја имав таа средба, и веруј ми несакаш да ја имаш. Врати си flashback затоа што имало причина зашто таа врска завршила и така требало да остане. Секогаш е лоша идеја да се вратиш со бифш/бифша бидејќи безразлика на се истите причини на раскинување ќе дојдат повторно, истите проблеми ќе се појават повторно, истите караници и мотиви за лошо размислуванје ќе се појават. Биди паметен и учи од туѓи грешки. У моментот кога ќе ти се јави или ќе се јави прилика, стопирај ја. Го зборувам ова од искуство лично.
Точно ама онака ако ти се даде шанса за една ноќ не е страшно

Се најдовме како пиеме кафе у исто кафуле. "Planu ljubav jača od politike i smrti" Иако и двајцата сме во бракови више од 10 години, истовремено не удри "јебош" у глава, малку послаба самоконтрола и ќе се изјебевме пред бројна публика.
Благодарение на здравиот разум, чувствата стивнаа по дркање у WC-то на истоименото кафуле. Чудо едно, како после секој оргазам човек почнува да размислува поздраво.

Со бившите исто како со умрените се најдобро :)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ејј само на колку педерски начин само ме остај па нечоечки, често знајме да се разминиме или видиме двата главите завртени колку што можи као демек не се гледаме, а ја имам забележано 2-3 ја врти главата скроз ќе и се искрши а кога е со дечкото ( детето поради кое ме остави итн итн) тешко таја работа иако најдува момент, ѕирнува :)

Не сме зборнале ниту еднаш, нема ни да и зборнав прв, нема зошто. Чудно би било, иако искрено сакам бидејќи цел teen период го поминав со неа :)

Јас пред некој ден си ја сретнав бившата во автобус. Прво што приметив беше нејзината зголемена килажа а второто беше нејзиното необично понашање. 10 минути гледаше во мене а немаше храброст ни едно здраво да ми каже. Ах...... бивши

Јас пред некој ден си ја сретнав бившата во автобус. Прво што приметив беше нејзината зголемена килажа а второто беше нејзиното необично понашање. 10 минути гледаше во мене а немаше храброст ни едно здраво да ми каже. Ах...... бивши
10 min te gledala i ONA nemala hrabrost? :-)
A ti nea ne ja gledase? :-)

10 min te gledala i ONA nemala hrabrost? :)
A ti nea ne ja gledase? :)
Ја подгледнував чат пат додека траеше вожњата, си мислев дека ке дојде да ми каже здраво или нешто слично ама ништо не се деси. Она немаше храброст да ми пријде прва, а јас немав воља да го напраам првиот чекор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom