Сρедба со бившиот/бившата после долго вρеме??

Клише кењажа, се смириле зашто документите за во странство биле послатки. Арно, али човекот кажува дека на невестава не и' се свиѓал животот таму и останале во државава. После нареден муабет, добро, си се вратил брод полн со пари па затоа се смирила со тебе.
Појма немаме како и зошто се смириле, можеби има нешто вистина, можеби нема, за кој кур да судиме. Башка одма со најпесимистичко-кењаторски постови, а не го оставивте човекот ни да ја каже поопширно својата приказна, макар и делумно била точна, fuck sake секојдневно ги гледаме негативните реални приказни, дајте шанса на љубовнава сторија.
И да, нека даде секој свој придонес.

Моите бивши обично заглавиле со наредните дечковци што ги фатиле и после некој период не ми значеле нешто многу, сега да ги видам секако би ги поздравил човечки и без тегови на душа, некои бивши потешко се забораваат, некои држат сеуште болка, сите би ги третирал како луѓе, интересно е дека не сум се сретнал одамна со некоја таква. При средба со првите не би имал никаква турбуленција, од другиве, веројатно би имал, можеби и не, нагаѓам, којзнае.
Што не ми се пишува во подфорумов, али бев на слава, користам пијани часови.

У иста населба на иста улица живееме,куќа до куќа и како може долго да не се гледаме а жена ми гледа од прозор доека се разминуваме

Клише кењажа, се смириле зашто документите за во странство биле послатки. Арно, али човекот кажува дека на невестава не и' се свиѓал животот таму и останале во државава. После нареден муабет, добро, си се вратил брод полн со пари па затоа се смирила со тебе.
Појма немаме како и зошто се смириле, можеби има нешто вистина, можеби нема, за кој кур да судиме. Башка одма со најпесимистичко-кењаторски постови, а не го оставивте човекот ни да ја каже поопширно својата приказна, макар и делумно била точна, fuck sake секојдневно ги гледаме негативните реални приказни, дајте шанса на љубовнава сторија.
И да, нека даде секој свој придонес.

Моите бивши обично заглавиле со наредните дечковци што ги фатиле и после некој период не ми значеле нешто многу, сега да ги видам секако би ги поздравил човечки и без тегови на душа, некои бивши потешко се забораваат, некои држат сеуште болка, сите би ги третирал како луѓе, интересно е дека не сум се сретнал одамна со некоја таква. При средба со првите не би имал никаква турбуленција, од другиве, веројатно би имал, можеби и не, нагаѓам, којзнае.
Што не ми се пишува во подфорумов, али бев на слава, користам пијани часови.
Баш така, де ова де она.... кај мене ок заврши, нека заврши и кај вас истото,бајдавеј документите везе немаат исто и лова..... студентче бев не арбајтер тамо:zver:

Најубаво е да живиш во голем град па нема ни да се сретнеш со бивша...
Потребала ти е...

,,,sredba so bivshata,,,ama ajde ,,:icon_mrgr:,,kakvi tintiri mintiri,,,:D,pravac hotelska soba jali baranje gajba,,/:bravobe:/,,,,:несвест:

Сρедба со бившиот/бившата после долго вρеме??

Ставаш и го јазико у грлото и чао ама чао се шалам

Одевме 1 ипол година научена на убави работи задоволена со се сакаше да се возе во убави коли "мазена од мама и тато" ме остави за едно фраерче кој не си ја знае парата поштујем бил подобар,побогат од мене бев многу заљубен во неа ми го скрши срцето сепак имав 19 год невработен бев зависен уште од родителите и имав југо 45, се сретнавме после 2 години на роденден случајно се видовме почна да ми прави муабет ми се извини пробав да ја игнорирам али алкохолот си го направи своето не можев да одолеам се мувавме едно време па пак отиде со друг ме сјеба 2 пат и од тогаш само кога ми притреба на повик си ја викам како бонус други да ја возат ја да ја регистирам ја мајкатаа.

Најубаво е да живиш во голем град па нема ни да се сретнеш со бивша...
Потребала ти е...
Кога некој не сакаш да видиш и во голем град да живеете пак ќе се сретнете. :D

Не сум ја видел скоро една година, ама последен пат се разминавме на тротоар и намерно се удри во мене. Може си мислела дека ќе и презборам. :kuracc:
хехе си ја заебал брат, се излажала она дека така лесно може да пројде кај тебе
;)

Ова нешо као легендарниот пост на Сусаро околу тоа зошто бившите (не) се враќаат?
Или лично видување?
Пошто шаблонот чувства се навраќаат увек и не е баш вистина. Се` зависи колку си дозволуваш минатото да ти влијае на тебе.
Обично викаат прва љубов може само да растресе чувства, но повеќе би рекол јас созревањето во врската дека е пресудно човек да не потпаѓа под искушенија. Првата љубов е као прво судрување со реалноста и оттука доаѓа оноа дека идеализирањето создава спомени кои подоцна преоѓаат во искушение. Затоа, кога ја здогледуваш првата љубов увек има нешто за што се надеваш дека ќе се врати. Оттука тој порив се судрува со емотивната зрелост и ако си доволно зрел, ќе најдеш начин да не прерасне во искушение, односно да не и` придадеш некое посебно значење.

Средба со бивша ти е ко лоша ракија, додека ја конзумираш нема поубаво нешто.
Заебаното иде наредниот ден/недела/месец кога не знаеш кај ти е главата и ти се превртуе желудникот, нити ти се јаде нити ти се пие, чмаеш ко бува на кур и уз расолница или швепс се прашуеш за кој кур ми требаше ваква глупост.
На глас се дереш никад више па макар и мртов, а у себе си ја пофтараш мантрата ЈАВИ СЕ ЈАВИ СЕ ЈАВИ СЕ, буљиш у шишето( телефонот ) и си викаш а да си турам уше една ? ( а да пробам пак можда сега поинаку ќе биде )

би му рекла и едно здраво ништо нема да ми биди ама за шо друго би праеле муабет, боље да се праиме дека не се познаваме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom