Ska Maniac
Бараба
Секоја среда ја гледам на факс у иста предавална имаме предавање еден по друг 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој цар сиСекоја среда ја гледам на факс у иста предавална имаме предавање еден по друг![]()
Баш така, де ова де она.... кај мене ок заврши, нека заврши и кај вас истото,бајдавеј документите везе немаат исто и лова..... студентче бев не арбајтер тамоКлише кењажа, се смириле зашто документите за во странство биле послатки. Арно, али човекот кажува дека на невестава не и' се свиѓал животот таму и останале во државава. После нареден муабет, добро, си се вратил брод полн со пари па затоа се смирила со тебе.
Појма немаме како и зошто се смириле, можеби има нешто вистина, можеби нема, за кој кур да судиме. Башка одма со најпесимистичко-кењаторски постови, а не го оставивте човекот ни да ја каже поопширно својата приказна, макар и делумно била точна, fuck sake секојдневно ги гледаме негативните реални приказни, дајте шанса на љубовнава сторија.
И да, нека даде секој свој придонес.
Моите бивши обично заглавиле со наредните дечковци што ги фатиле и после некој период не ми значеле нешто многу, сега да ги видам секако би ги поздравил човечки и без тегови на душа, некои бивши потешко се забораваат, некои држат сеуште болка, сите би ги третирал како луѓе, интересно е дека не сум се сретнал одамна со некоја таква. При средба со првите не би имал никаква турбуленција, од другиве, веројатно би имал, можеби и не, нагаѓам, којзнае.
Што не ми се пишува во подфорумов, али бев на слава, користам пијани часови.
Кога некој не сакаш да видиш и во голем град да живеете пак ќе се сретнете.Најубаво е да живиш во голем град па нема ни да се сретнеш со бивша...
Потребала ти е...
хехе си ја заебал брат, се излажала она дека така лесно може да пројде кај тебеНе сум ја видел скоро една година, ама последен пат се разминавме на тротоар и намерно се удри во мене. Може си мислела дека ќе и презборам.![]()
A у меѓувреме можда 2-3 години се немавме видено буквално ич од раскинувањето се до првата среда од семестаров.Кој цар си![]()