Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе чоек имаш ли се прочитано шо пишуваш?!Тито МОЛЕЛ и Македонија да биде во Југославија...па и на крај на краиштата...сме независна држава!?сме....епа шо дробиш сеа...?или уше ти идат солзи и за Тупославијата?!
Makedoncite nakaj Bugarija gi vlece znaeme zosto,da opnat nesto Tatarsko,nakaj Grcija gi vlece za da si ja vidat svojata zemja,tamu kaj sto izrasnale a nakaj Srbija sto gi vlece?Sekoj ima nesto sto go vlece,mene na primer nisto ne me vlece a nema tolku brakovi kolku sto kazuvas ti,ta ne sme site Kumanovi ili od Skopje pa da se zenime vo Srbija?Секој втор Македонец има по некој род во Србија... Македонецот е толку измешан преку бракови со Србинот што веќе неможе ни да се изброи...
А србомани НЕ ПОСТОЈАТ...!!! Тоа е измислица на таканаречени Македонци, кои влечат накај Булгарија...!!!
Луѓе имам фатаморгана или некој ми го едитира постот. јас напишав грција, а гледам некој без тоа да с еприемти ми напишал поранешна отоманска покраина грција. што ви е финтата?
Хахахахаха....
Зоте, коа и да се пише ГрЦиЈа, ќе излезе Грција.
Политика на форум
Се лутиш?
c c c c c c...abe nemate druga popametna rabota osven tuka da se istaknuvatre patrioti... jas sum ALBANEC, moite sogragani se MAKEDONCI, nasava drzava se vika R. MAKEDONIJA... ostajte vie so zborat u belgrad, sofija ili vo atina za makedonija.
koga ima fudbal, koga igra makedonija jas so eden drugar srbin sednuvame pred tv i navivame za MAKEDONIJA. nikoj ne moze da ukrade ni edna peda makedonska zemja, dodeka site tuka vo makedonija sme slozni bez razlika na koja nacionalnost ili veroispoved pripagame...a ja kolku sto ucev u skolo za mak. heroi... kako sto mi kazuvase profesorkata eden se ima dzitnato od 5ti sprat vo sofija samo da ne padne vo racete na bugarite. a ako sakate makedonija da bide samo na makedoncite...togas pcujte i vregajte... toa nikat nema da bide. samo edinstvoto vo makedonija moze da ne pokrene visoko... :wink:
TITO molel ????
Kogo be molel ???![]()