Србомани, бугарофили и гркомани!

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Абе чоек имаш ли се прочитано шо пишуваш?!Тито МОЛЕЛ и Македонија да биде во Југославија...па и на крај на краиштата...сме независна држава!?сме....епа шо дробиш сеа...?или уше ти идат солзи и за Тупославијата?!

Јас го поштувам Тито. Секој си има сво јстав и според свое убедување нека си мисли како сака. Но истражувањата покажале дека тито не бил обичен човек. Што значи дека сигурно ја знаел историјата на макеоднија и затоа не бил ослучајно што токму он се залагал и рекол дека он е преставник на макеоднија иако нашите не можеле д адојдат ради невремето што го зафатило тој регион тогаш. така да тек во иднина ќе се откриваат кој всушност бил вистинскиот тито. За тој негов потег јас го поштувам и тоа е факат дека он досега е најзначајна личност во нашата историја која ни помогнала најмногу за д аможеме да се нарекуваме македонци ида учима на нашиот јазик, музика, филмови, едноставно почнавме да градиме држава токму во таа југосалвија. така да како и да ни било тогаш било боље него под српско или под бугарск оа уште подобро отколку што им е сега на макеоднците во грција.

Секој втор Македонец има по некој род во Србија... Македонецот е толку измешан преку бракови со Србинот што веќе неможе ни да се изброи...
А србомани НЕ ПОСТОЈАТ...!!! Тоа е измислица на таканаречени Македонци, кои влечат накај Булгарија...!!!
Makedoncite nakaj Bugarija gi vlece znaeme zosto,da opnat nesto Tatarsko,nakaj Grcija gi vlece za da si ja vidat svojata zemja,tamu kaj sto izrasnale a nakaj Srbija sto gi vlece?Sekoj ima nesto sto go vlece,mene na primer nisto ne me vlece a nema tolku brakovi kolku sto kazuvas ti,ta ne sme site Kumanovi ili od Skopje pa da se zenime vo Srbija?

Delija go pretera malce no ima sigurno preku 300 000 so Srpska zicka izmeshano al ajde :tv:

Ајде да гласаме:

БАН за Делија? :)

Да или...

ДА?

Ja ako go branam ke ispadnam pristrasen al coekot ne rece niso loso protiv Makedonija ... ako go banirate nego site Bugari teba gi banirate do posleden site gi isprasav i rekoa deka ste Bugari, korenite Vi se Bugarski i toa javno , o za Goce rekoa Bugar bil i za Samuil i za sve i pak eve gi tuka se zivi zdravi...

Mislam ipak ne e ferski :tv:

Луѓе имам фатаморгана или некој ми го едитира постот. јас напишав грција, а гледам некој без тоа да с еприемти ми напишал поранешна отоманска покраина грција. што ви е финтата?

Луѓе имам фатаморгана или некој ми го едитира постот. јас напишав грција, а гледам некој без тоа да с еприемти ми напишал поранешна отоманска покраина грција. што ви е финтата?

Хахахахаха....
Зоте, коа и да се пише ГрЦиЈа, ќе излезе Грција.

Политика на форум :)
Се лутиш?

c c c c c c...abe nemate druga popametna rabota osven tuka da se istaknuvatre patrioti... jas sum ALBANEC, moite sogragani se MAKEDONCI, nasava drzava se vika R. MAKEDONIJA... ostajte vie so zborat u belgrad, sofija ili vo atina za makedonija.
koga ima fudbal, koga igra makedonija jas so eden drugar srbin sednuvame pred tv i navivame za MAKEDONIJA. nikoj ne moze da ukrade ni edna peda makedonska zemja, dodeka site tuka vo makedonija sme slozni bez razlika na koja nacionalnost ili veroispoved pripagame...a ja kolku sto ucev u skolo za mak. heroi... kako sto mi kazuvase profesorkata eden se ima dzitnato od 5ti sprat vo sofija samo da ne padne vo racete na bugarite. a ako sakate makedonija da bide samo na makedoncite...togas pcujte i vregajte... toa nikat nema da bide. samo edinstvoto vo makedonija moze da ne pokrene visoko... :wink:

Pisces nemoj da se ljutis al da ne bides zapostaven 25 % ferski

FERSKI E DA STAVITE I ALBANOMANI u naslov ... a za niv chutite ko pichki sto taka ili takvi ne postojat ???

Brej licemeri nevideni ste znaci :tapp: :tv:

c c c c c c...abe nemate druga popametna rabota osven tuka da se istaknuvatre patrioti... jas sum ALBANEC, moite sogragani se MAKEDONCI, nasava drzava se vika R. MAKEDONIJA... ostajte vie so zborat u belgrad, sofija ili vo atina za makedonija.
koga ima fudbal, koga igra makedonija jas so eden drugar srbin sednuvame pred tv i navivame za MAKEDONIJA. nikoj ne moze da ukrade ni edna peda makedonska zemja, dodeka site tuka vo makedonija sme slozni bez razlika na koja nacionalnost ili veroispoved pripagame...a ja kolku sto ucev u skolo za mak. heroi... kako sto mi kazuvase profesorkata eden se ima dzitnato od 5ti sprat vo sofija samo da ne padne vo racete na bugarite. a ako sakate makedonija da bide samo na makedoncite...togas pcujte i vregajte... toa nikat nema da bide. samo edinstvoto vo makedonija moze da ne pokrene visoko... :wink:

Остај ги другите коментари...
Се шо напиша е СУПЕР:

Ако уше ми кажиш кој бил тој шо се џитнал...
ќе те сакам, од старт, ептен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom