Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И? Држи си зелени карти во татарстан,џабе фураш конци од минатото кога тие денес да те видат ќе се превртуваат во гроб.

Ај малку смеење ... "Дали знаете што е анален отвор...??? " Погледајте што мислат усташиве за анален отвор...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А јеботе ал су глупи, хуахаааааа :pos2: рвати су то, хахааа

И од вакви глупи луѓе изгубивте војна !!??

Није Србија изгубила од њих ни у чему, а тек не у рату, газили смо их и певали, проблем је био тај што су се друге силе умешале.

Sega mozam da razberam zosto site narodi ovde sto pisuvat mozea da ostanat 500 godini pod tursko isto taka zosto Golema Albanija ke uspee.
Site strani dosadni ste zimi ste isto pa isto, koga ke se obedinat hristijanite na balkanot togas ke ima mir.

Не заебаваш? :vozbud:
Еве ноќеска кошмари ќе сонуем пошто ти вака сериозно ми претиш.
:pos2:

Никто не забыт и ничто не забыто.
Ке сонуваш. Ти дадовме леб да jaдеш, рани куче да те лае.

a moze li da ne se odi na muzika pa forum e ova ALOOOO diskusii bujrum ne pesni aj pa:smir::pos2::pos2:

А јеботе ал су глупи, хуахаааааа :pos2: рвати су то, хахааа

Није Србија изгубила од њих ни у чему, а тек не у рату, газили смо их и певали, проблем је био тај што су се друге силе умешале.

pa dobro ako mislis na germanskite neonacisticki dobrovolci kako i clenovi na KKK klanot vo usa i drugi psihi..no ne mozeme samo niv da gi obvinime za LUNJA-posto toa bese brza akcija i efikasno ili ko so vikaat hrvatite 'osloboditelna' a proteraa moze 200000 srbi(ili moze pomalku nemam tocna cifra)...vo sekoj slucaj ne fer da brkas nekoj od ogniste domasno- no zarem nemase ruski volonteri vo srpskata armija oti nesto cudno e tuka ako se braka sloveni od kaj znaele rusite od koja strana da se borat...ili siromastijata ke da e?????
a inaku tie sto gazat i pejat zavrsuvaat pregazeni kako bubacka:smir:

И од вакви глупи луѓе изгубивте војна !!??

Не, овакви ги јадевме за доручек... Изгубивме ОД УШТЕ ПОГЛУПИ... Од НАТО "силите"... :toe: Јебига... Али тоа е само една итка... војната тек ќе се води... И боље да ратуваш против поглупите, па макар и да изгубиш ОТКОЛКУ НА ТИЕ ИСТИТЕ ГЛУПИТЕ ГАЗОТ ДА ИМ ГО БАЦУВАШ...!!! :wink:

Не, овакви ги јадевме за доручек... Изгубивме ОД УШТЕ ПОГЛУПИ... Од НАТО "силите"... :toe: Јебига... Боље да ратуваш против поглупите, па макар и да изгубиш ОТКОЛКУ НА ТИЕ ИСТИТЕ ГЛУПИТЕ ГАЗОТ ДА ИМ ГО БАЦУВАШ...!!! :wink:
Којзнае по кои мерила ја мериш глупоста...Ама општо прифатено од светот е:

Ако те порази глуп, веројатно ти си бил поглуп...

Ама ти можи си мериш по некои други твои мерила...

Зошто според србите постојат две реалности....

Една е онаа вистинската...

А друга е србската...:toe:

Којзнае по кои мерила ја мериш глупоста...Ама општо прифатено од светот е:

Ако те порази глуп, веројатно ти си бил поглуп...

Прашај го другарти Лет 3 како ја мери глупоста... Он рече дека од такви глупи сме изгубиле војна...

А ако те порази глуп тоа може да значи и дека си му попуштил... Браќата северни викаат: "PAMETNIJI POPUSTA"...:wink:

А што имаш ти да ми кажеш кога се дружиш со глупиот... Тогаш што си ти...??? :wink:

Прашај го другарти Лет 3 како ја мери глупоста... Он рече дека од такви глупи сме изгубиле војна...

А ако те порази глуп тоа може да значи и дека си му попуштил... Браќата северни викаат: "PAMETNIJI POPUSTA"...:wink:

А што имаш ти да ми кажеш кога се дружиш со глупиот... Тогаш што си ти...??? :wink:

Па да вие им попуштивте и на Хрватите а пред некое време и Србиве што беа толку паметни им попуштија и на Албанците во Косово...Продолжете да попуштате...:smir:

Па да вие им попуштивте и на Хрватите а пред некое време и Србиве што беа толку паметни им попуштија и на Албанците во Косово...Продолжете да попуштате...:smir:

Да бе ... Барем не попушуваме... :smir:

Вртиш зборови, Делија ..

Ти постави видео со исмевање на Хрватите, со наслов „Глупи Хрвати“ а Лет 3 ти ја напиша само вистината...Вие од тие „глупи“ изгубивте??Тој не излажа ништо, и не напиша ништо што не е така, факт е дека изгубивте..Ако ги сметаш нив за глупи , тогаш србите се поглупи...И по секоја логика ако изгубиш од глуп, ти си поглуп, само по вашата србска логика тоа е обратно...

И демек, вие попуштивте за Косово, и паметниот попушта?? „браќата“ северни...Кој се тие бе ?? Унгарците???Пардон, Војвоѓаните???

Абе само вие србчињата сте паметни, интелегентни, начитани..Нормално, вие сте небески народ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom