Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, овакви ги јадевме за доручек... Изгубивме ОД УШТЕ ПОГЛУПИ... Од НАТО "силите"... :toe: Јебига... Али тоа е само една итка... војната тек ќе се води... И боље да ратуваш против поглупите, па макар и да изгубиш ОТКОЛКУ НА ТИЕ ИСТИТЕ ГЛУПИТЕ ГАЗОТ ДА ИМ ГО БАЦУВАШ...!!! :wink:

Прашај го другарти Лет 3 како ја мери глупоста... Он рече дека од такви глупи сме изгубиле војна...

А ако те порази глуп тоа може да значи и дека си му попуштил... Браќата северни викаат: "PAMETNIJI POPUSTA"...:wink:

А што имаш ти да ми кажеш кога се дружиш со глупиот... Тогаш што си ти...??? :wink:

Тебе суштество едно не те разбирам. Дали си србин или србоман?! Како ги менуваш мислењата во различни постови, според саатот, според менувањето на денот, според месецот како си навиен?:toe:

Ќе почнете и да попушувате...Сите знаеме каква политика води оваа влада на Србија...

Нее, гледам каков ефект има врз Македонија попушувањето... Се се учи од туѓи грешки... :helou:

Тебе суштество едно не те разбирам. Дали си србин или србоман?! Како ги менуваш мислењата во различни постови, според саатот, според менувањето на денот, според месецот како си навиен?:toe:

И јас тебе суштество едно не те разбирам...
И никогаш не го мењам мислењето... Од што жити Бога тоа го закључи...??? :pos2:

Нее, гледам каков ефект има врз Македонија попушувањето... Се се учи од туѓи грешки... :helou:

И јас тебе суштество едно не те разбирам...
И никогаш не го мењам мислењето... Од што жити Бога тоа го закључи...??? :pos2:

Што ќе ме разбереш, толу ти сече.:pos2:

Те прашав за мислењето т.е. ставот. Србин си или србоман, е тоа го менуваш во постовите. Дај одлучи се, за да знам како да те викам, да не те викам суштество, оти стварно во моментов не знам што си. Може си водоземец, може кокошка, недај Боже човек.

Што ќе ме разбереш, толу ти сече.:pos2:

Те прашав за мислењето т.е. ставот. Србин си или србоман, е тоа го менуваш во постовите. Дај одлучи се, за да знам како да те викам, да не те викам суштество, оти стварно во моментов не знам што си. Може си водоземец, може кокошка, недај Боже човек.

Ти ли најде да ми кажуваш...??? Аспарух низаеден... :pos2: Што има јас тебе на Татар да му се правдам што сум... Стопати сум кажал дека сум Македонец... И тоа вистински, а не лажен, измислен, украден Антички...

Ти ли најде да ми кажуваш...??? Аспарух низаеден... :pos2: Што има јас тебе на Татар да му се правдам што сум... Стопати сум кажал дека сум Македонец... И тоа вистински, а не лажен, измислен, украден Антички...
Не разбирам идиотски.:pos2:

Е Шешељу, Шешељу... Секоја чест човече... Капа ти симнувам... Може ли некој на овие твои кажувања СВЕСНО да каже дека не се вистинити...??? (зборам за ова видео овде...)

Jaс задремав на средуина на клипот.
Еден странец затвореник раскажува за некоја странска земја и како таму некои племиња нешо се искарале.....

Сиера леоне ли беше....
Руанда....

Еден странец затвореник раскажува за некоја странска земја и како таму некои племиња нешо се искарале.....

Сиера леоне ли беше....
Руанда....
Од Папуа Нова Гвинеја..И јас тоа го слушав..Еден од најдобрите веце чистачи, ќе добивал во средината на Март месец, златна метла за најдобар чистач....:toe:

Сиера леоне ли беше....
Руанда....

Заспивај... Исто и на часови си заспивал, па сега неможе да ви се докаже ништо... Најтешко е на неук човек да му објаснуваш и докажуваш некои работи... Тоа е исто како на слепиот да му ги објасуваш боите... :toe:

Заспивај... Исто и на часови си заспивал, па сега неможе да ви се докаже ништо... Најтешко е на неук човек да му објаснуваш и докажуваш некои работи... Тоа е исто како на слепиот да му ги објасуваш боите... :toe:
Имаш право, нам уште во основно ни имаа дадено ОБАВЕЗЕН час и учење Србски јазик. Уше оттогаш а слушнам нешо на србски, заспивам.

Имаш право, нам уште во основно ни имаа дадено ОБАВЕЗЕН час и учење Србски јазик. Уше оттогаш а слушнам нешо на србски, заспивам.
:toe:... Да ти помогнам неможам...

Сиера леоне ли беше....
Руанда....
Ма јок бе...
тоа е оној шит плејс он `рт за кој шо филм сними Милтон Манчевски.
Едни две диви племиња се бркаат по една пустиња без дрва и вода и слични такви скаламуции.
:toe:

Ма јок бе...
тоа е оној шит плејс он `рт за кој шо филм сними Милтон Манчевски.
Едни две диви племиња се бркаат по една пустиња без дрва и вода и слични такви скаламуции.
:toe:

:pos2::pos2::pos2:... :zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom