СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
И? Држи си зелени карти во татарстан,џабе фураш конци од минатото кога тие денес да те видат ќе се превртуваат во гроб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај малку смеење ... "Дали знаете што е анален отвор...??? " Погледајте што мислат усташиве за анален отвор...![]()
И од вакви глупи луѓе изгубивте војна !!??
Не заебаваш?Не ме предизвикуваj, да не ревеш. Одма ке изчезнеш.
Не заебаваш?
Еве ноќеска кошмари ќе сонуем пошто ти вака сериозно ми претиш.
:pos2:
А јеботе ал су глупи, хуахаааааа :pos2: рвати су то, хахааа
Није Србија изгубила од њих ни у чему, а тек не у рату, газили смо их и певали, проблем је био тај што су се друге силе умешале.
И од вакви глупи луѓе изгубивте војна !!??
Којзнае по кои мерила ја мериш глупоста...Ама општо прифатено од светот е:Не, овакви ги јадевме за доручек... Изгубивме ОД УШТЕ ПОГЛУПИ... Од НАТО "силите"...Јебига... Боље да ратуваш против поглупите, па макар и да изгубиш ОТКОЛКУ НА ТИЕ ИСТИТЕ ГЛУПИТЕ ГАЗОТ ДА ИМ ГО БАЦУВАШ...!!! :wink:
Којзнае по кои мерила ја мериш глупоста...Ама општо прифатено од светот е:
Ако те порази глуп, веројатно ти си бил поглуп...
Прашај го другарти Лет 3 како ја мери глупоста... Он рече дека од такви глупи сме изгубиле војна...
А ако те порази глуп тоа може да значи и дека си му попуштил... Браќата северни викаат: "PAMETNIJI POPUSTA"...:wink:
А што имаш ти да ми кажеш кога се дружиш со глупиот... Тогаш што си ти...??? :wink:
Па да вие им попуштивте и на Хрватите а пред некое време и Србиве што беа толку паметни им попуштија и на Албанците во Косово...Продолжете да попуштате...:smir:
Вртиш зборови, Делија ..Прашај го другарти Лет 3 како ја мери глупоста... Он рече дека од такви глупи сме изгубиле војна...
А ако те порази глуп тоа може да значи и дека си му попуштил... Браќата северни викаат: "PAMETNIJI POPUSTA"...:wink:
А што имаш ти да ми кажеш кога се дружиш со глупиот... Тогаш што си ти...??? :wink:
Да бе ... Барем не попушуваме... :smir: