N
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:
Да,да.
Прадедо ти можда го проби Кајмакчалан и Дојран и за 48 саати напредуваше до Куманово.
Дедо ти беше член на Косовско-Македонска бригада?
Не?
Па какво право полагаш бе тогаш ти на оваа земја?
Со што и кога си ја одбранил?
Не ве терам, во демократска земја живеам и вие живеете, оставам на вас да се свестите иако е малку веројатно. Сепак надежта последна умира.:smir:Ама истерај не де...
![]()
![]()
Ама истерај не де...
![]()
![]()
Остаје нам то ШТО СЕ ЈОШ ВОЛИМО...!!!
Знам дека овој болдов ви е желба, ама таа желба ви е научна фантастика, и нема да се случи за моја среќа..Ма да што и да се случи со Србија (дали ќе стане пашалак или не), Македонија со тоа не е загрозена, колку сакате вие лупајте...Ха... Усташки вести...??? хахахахах!!!! Ти си првиот што треба да се молиш такво нешто да не дојде, зошто ако такво нешто дојде (што нема шанси), од Македонија ни "М" нема да има...
Епа сега види... Колку ја сакаш Македонија, толку навивај за идејава на Усташиве...![]()
Го изгубивте Косово, ги изгубивте сите војни на Балканов, вашите херои изигруваат чистачи во Хаг, и си пеете.. Ве сваќам...Уште тоа ви останаОстаје нам то ШТО СЕ ЈОШ ВОЛИМО...!!!
Ама затоа ти си виша класа и затоа ние се срамиме и нејќеме више да бидеме заедно у друштво со тебе.Го изгубивте Косово, ги изгубивте сите војни на Балканов, вашите херои изигруваат чистачи во Хаг, и си пеете.. Ве сваќам...Уште тоа ви остана![]()
A бе бугар...
јас сум пола беранец.
(така да на лошо место објаснуеш гачки).
А и уосталом,ми се досадило брате од бугарлуци,и од тупото,и од квази политичари и остали заебанции...
нејќеме више да живееме у иста држава со вас,пошто вие сте виша класа!
Војислав Киранџиќ место за градоначелник,за претседател!
И џа у п.м.!
(п.с. Воја е од Српска Радикална Странка)
Aко не сакаш, ти кажав прееска...Фаќај северот на кај Табановце, или истокот каде си земаше диплома....Ама затоа ти си виша класа и затоа ние се срамиме и нејќеме више да бидеме заедно у друштво со тебе.
:pos2:Ти си бугарче, ти... подпишано, декларирано, со тапиja.
Aко не сакаш, ти кажав прееска...Фаќај северот на кај Табановце, или истокот каде си земаше диплома....![]()
А бе забораваш еден ФАКТ.Aко не сакаш, ти кажав прееска...Фаќај северот на кај Табановце, или истокот каде си земаше диплома....![]()
Абе карти и мапи ги има колку сакаш... Само пази да не се врати ова старо ЦАРСТВО... :helou:
[URL="http://img8.imageshack.us/my.php?image=464pxdusanovasrbija200.jpg"]![]()
[/URL]
:pos2:
Е то јуне неће да муне.
Еднаш ти кажав,о ресипиенд оф татарленд...
100.000 добиаш на нотарски договор ако најдеш таков документ.
Сега ќе го повишиме малку улогот.
Живот.
Си ме убил ако најдеш РЕЛЕВАНТЕН документ на кој што пишува дека јас сум бугарин.
Јас лична карта (ЕЧН) не сум сакал да извадам...
не па татар пасош.