Делија
Борец за ПРАВДА
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 35
Му вика Србинот на словенецот...
-Joj sto volim da ratujemo svama Slovencima... Dodjemo vam do granice vi se odbranite, a mi se povucemo... Po dva dana mi vam opet dodjemo do granice, a vi se odbranite i mi se opet povucemo... I treci put vam dodjemo do granice, vi se odbranite, a mi se povucemo...
Pa cekaj bre..-pita ga Slovenac... - Sta ti je fora da nas napadate i da se povlacite...
Pa znas li ti... -kaze mu Srbin... -Koliko puta za to vreme mi pregazimo Hrvatsku...??? :pos2::pos2::pos2:
Javi se jedan mladji Srbin i fali se Unproforcima... MOJ DEDA JE SPASIO CETIRI HRVATA...
Bravo, bravo... - kazu mu unproforci... A kako ih je spasio...???
PA TAKO... ZAPLELA MU SE BRADA U MITRALJEZ...!!! :pos2::pos2::pos2:
И една весела песничка...
TRCI HRVAT LIVADICOM...
JA GA JURIM SEKIRICOM... :pos2::pos2::pos2:
Ај живели... :cug:
-Joj sto volim da ratujemo svama Slovencima... Dodjemo vam do granice vi se odbranite, a mi se povucemo... Po dva dana mi vam opet dodjemo do granice, a vi se odbranite i mi se opet povucemo... I treci put vam dodjemo do granice, vi se odbranite, a mi se povucemo...
Pa cekaj bre..-pita ga Slovenac... - Sta ti je fora da nas napadate i da se povlacite...
Pa znas li ti... -kaze mu Srbin... -Koliko puta za to vreme mi pregazimo Hrvatsku...??? :pos2::pos2::pos2:
Javi se jedan mladji Srbin i fali se Unproforcima... MOJ DEDA JE SPASIO CETIRI HRVATA...
Bravo, bravo... - kazu mu unproforci... A kako ih je spasio...???
PA TAKO... ZAPLELA MU SE BRADA U MITRALJEZ...!!! :pos2::pos2::pos2:
И една весела песничка...
TRCI HRVAT LIVADICOM...
JA GA JURIM SEKIRICOM... :pos2::pos2::pos2:
Ај живели... :cug: