Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Му вика Србинот на словенецот...
-Joj sto volim da ratujemo svama Slovencima... Dodjemo vam do granice vi se odbranite, a mi se povucemo... Po dva dana mi vam opet dodjemo do granice, a vi se odbranite i mi se opet povucemo... I treci put vam dodjemo do granice, vi se odbranite, a mi se povucemo...

Pa cekaj bre..-pita ga Slovenac... - Sta ti je fora da nas napadate i da se povlacite...

Pa znas li ti... -kaze mu Srbin... -Koliko puta za to vreme mi pregazimo Hrvatsku...??? :pos2::pos2::pos2:

Javi se jedan mladji Srbin i fali se Unproforcima... MOJ DEDA JE SPASIO CETIRI HRVATA...
Bravo, bravo... - kazu mu unproforci... A kako ih je spasio...???
PA TAKO... ZAPLELA MU SE BRADA U MITRALJEZ...!!! :pos2::pos2::pos2:

И една весела песничка...
TRCI HRVAT LIVADICOM...
JA GA JURIM SEKIRICOM... :pos2::pos2::pos2:

Ај живели... :cug:

ibzwnagc2.jpg
Тоа го прават само фрустрирани личности...задоени од турбофолк...и милошевиќевски национализам...и несфатен филм „Ране“

Тоа го прават само фрустрирани личности...задоени од турбофолк...и милошевиќевски национализам...и несфатен филм „Ране“

Тоа се дечки кои имаат смисла за хумор и кои се горди што се СРБИ... :baeh:

Kako pametni Cigan zove glupog Srbina?
Telefonom iz Beča...

Koja je buducha himna Srbije?
...znam za jedan grad zove se Beograd...

Ko su prvi vesnici proleća na crnogorskom primorju?
Srbi na mešalicama!

Do dvajcata srbi od Makedonija:

1.Poveke ja sakate Srbija ili Makedonija? (bez objasnuvanja - izberete ja drzavata kojashto vi lezhi na srce)
2.Od srpsko semejstvo li poteknuvate?
3.Dali so mislenjeto "nie sme najgolemite,nie sme najdobrite" mislite deka nekogas srbija mozhe da trgne napred?!

Zoshto ne odgovarate?Ne vi se jasni prashanjata ili ste zafateni so baranje jaki vicovi i sliki za srbija po internetov?

Зошто сите монтенегри се високи и имаат долг врат?

За да гледаат каде е Белград :helou:Путујте моји Србогорци

Зошто сите монтенегри се високи и имаат долг врат?

За да гледаат каде е Белград :helou:Путујте моји Србогорци

А да се губите вие на српски форуми ако више толку ви стало до Србија ?

И дајте одговорете му на велешанец .... Се чувствувате како македонци или како срби ?

пс:Црна Гора има МОРЕ
ппс:Да ... имам потекло од Црна Гора ама не го :drk: на нив туку сум горд Македонец.

А да се губите вие на српски форуми ако више толку ви стало до Србија ?

И дајте одговорете му на велешанец .... Се чувствувате како македонци или како срби ?

пс:Црна Гора има МОРЕ
ппс:Да ... имам потекло од Црна Гора ама не го :drk: на нив туку сум горд Македонец.

Или темата носи наслов Србија или мене не ми чинат очите:toe:Трето неќе да е......или е :kesa:

Му вика Србинот на словенецот...
-Joj sto volim da ratujemo svama Slovencima... Dodjemo vam do granice vi se odbranite, a mi se povucemo... Po dva dana mi vam opet dodjemo do granice, a vi se odbranite i mi se opet povucemo... I treci put vam dodjemo do granice, vi se odbranite, a mi se povucemo...

Pa cekaj bre..-pita ga Slovenac... - Sta ti je fora da nas napadate i da se povlacite...

Pa znas li ti... -kaze mu Srbin... -Koliko puta za to vreme mi pregazimo Hrvatsku...??? :pos2::pos2::pos2:Ај живели... :cug:

Е ово је добро, хехееее :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom