#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ден ќе се појавам пред тебе, ем лично да ти докажам ем да видиш колку сум болна. За брзо ќе дознаам која фаца типка зад овој ник. Не го сфаќај ова како закана, нема да те угнетувам ниту да те тероризирам, само сакам да ти го видам суратот.

Сакаш да играш грубо , а се жалиш на гребнатинки.
Ти прилега тоа што ти реков , ми личиш на крвен одмазник , а со тоа ти порачувам да ги прегледаш корените , да не испаднеш албанка од планинско село. :)

Има еве ги последиците!
ubienite-radisani-3.jpg

Затвори ја устата во чест за децава, гледај ја сликава секој ден, секој ебан ден овие ликови да ти се пред очи потоа погледни се во огледало и плукни се!

Немат они совест , џабе му ја покажуваш сликата .. да имаа совест и барем 203 функционални нервона , немаше да „протестират “ и урлат ко планинци низ Скопје и да ги бранат убијците ..

Зашто само Скопје,Тетово,Гостивар и Куманово..зашто не е Струмица,Радовиш и Битола.. ја ќе ти кажам Зоки зашто..затоа што сите ве научија какви сте,џабе ви се маските кои ги носите,ама и они недоволно ви го кријат суратот. Сите ги знаат виновниците на проблемите на Балканот,а тоа се Косоварите и вие тука,а дел и Албанија. цел свет знае за вашите геноцидни планови за Велика аљбаниа,цел свет знае за вашата мафија,која царува со оружје,дрога и проституција.

Види Хашим , не сме такви , не сака западот , затоа не помогна , не се обиди да го нарушиш пријателството , секогаш го имало.

Немат они совест , џабе му ја покажуваш сликата .. да имаа совест и барем 203 функционални нервона , немаше да „протестират “ и урлат ко планинци низ Скопје и да ги бранат убијците ..

Кој бранеше убијци ? Дај потврди ми , дури и со некоја изјава на некој без 2 дена образование.

Кој бранеше убијци ? Дај потврди ми , дури и со некоја изјава на некој без 2 дена образование.

Чекај , скоро официјално ќе ти кажат .. малку беа изјавите на возачот и на убијците ..

А чекај кого тоа бранеа/вте тие што излегоа на протести?

А чекај кого тоа бранеа/вте тие што излегоа на протести?

Ни самите не знаат .. важно беше да покажат дека користат неартикулирани крици, дека знаат да го паљат со бенѕин и дека се „угнетени“ .. Калимеро style ..

Продолжен притворот за осомничените во ''Монструм''

31.05.2012 - 17:55 |
Основниот суд Скопје 1 денеска информираше дека мерката притвор за лицата кои се осомничени во случајот Монструм, е продолжена за дополнителни триесет дена.
akc-monstrum_100327.jpg

Единстевeн за кого дополнително ќе биде донесена одлука е лицето кое првично беше опфатено како заштитен сведок, со оглед на тоа дека мерката притвор за него беше одредена дополнително и се уште не е изминато време траењето на истата.
Од канцеларијата за односи со јавнос информираат и дека идната недела, односно на петти Јуни е закажано судско рочиште за еден од осомничените кој за работи кривична пријава за недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки матреии.

Никат више бел ден нема да видат! Слобода ќе им биде само мисловна именка, а откога ќе умрат Господ ќе им суди !

Сакаш да играш грубо , а се жалиш на гребнатинки.
Ти прилега тоа што ти реков , ми личиш на крвен одмазник , а со тоа ти порачувам да ги прегледаш корените , да не испаднеш албанка од планинско село. :)

Вака кога се гледам во огледало не се штрекам и неможам да најдам никаква албанска линија во мене. Плус и очите не ми се криви, немам голем нос, забите ми се бели и наредени, не мирисам на лој, не се понашам како дивјак на јавни места, незнам да пукам со пиштол/пушка, не чувам на ѕид слики од голема албанија, не киднапирам луѓе да им ги вадам органите, баба ми не чува зоља во соба, мајка ми не спиела со дедо ми, сестра ми не носи шамија на глава, не се бавиме фамилијарно со проституција, не возам голф со затемнети стакла, татко ми не носи кече на глава, не соблекуваме чевли пред џамија, сексуално не општам со кози, не се чувствуваме угнетени и малтретирани, подрум имаме, али не спиеме во него.

Вака кога се гледам во огледало не се штрекам и неможам да најдам никаква албанска линија во мене. Плус и очите не ми се криви, немам голем нос, забите ми се бели и наредени, не мирисам на лој, не се понашам како дивјак на јавни места, незнам да пукам со пиштол/пушка, не чувам на ѕид слики од голема албанија, не киднапирам луѓе да им ги вадам органите, баба ми не чува зоља во соба, мајка ми не спиела со дедо ми, сестра ми не носи шамија на глава, не се бавиме фамилијарно со проституција, не возам голф со затемнети стакла, татко ми не носи кече на глава, не соблекуваме чевли пред џамија, не се чувствуваме угнетени и малтретирани, подрум имаме, али не спиеме во него.

Забрави сексуално општење со кози ;) другото на листата е таман ;)

Односно , ти возиш на црвено , 300 евра казна за тебе , и по 300 евра за сите живи роднини , пошто Леандра згрешила.

...

Обидот твој да ми лепиш муабети неречени некажани и немислени не проаѓа преку мојата тврдоглавост , ако треба до безконечност ќе ти ги повторам истите работи.

До бесконечност ќе и повторуваш дека за тебе убиство на дете и минување на црвено имаат иста тежина? До бесконечност ќе и повторуваш дека исто е дали се убиени тинејџери или е украден паричник? Дека треба со иста страст да се реагира?
Само осакатен човек во умот би го барал тоа.

Види Хашим , не сме такви , не сака западот , затоа не помогна , не се обиди да го нарушиш пријателството , секогаш го имало.

Хисни, не се работи за пријателство. За тренинг се работи. Тоа ти е како во лабараторија каде што се тренираат мајмуни. Научниците го тренираат мајмунот да решава прости логички задачи. Ако мајмунот успее, викаат телевизии, го објавуваат мајмунот по весници, институцијата профитира од тоа, а мајмунот добива повеќе храна. Во случај мајмунот да го фати некое беснило и да престане да носи профит, го дисциплинираат, а можно е и да го сотрат. Многу такви тренирани, а подоцна збеснати мајмуни го кркаа во Авганистан и Ирак. Во Ирак еден збрлавен мајмун и го обесија.

До бесконечност ќе и повторуваш дека за тебе убиство на дете и минување на црвено имаат иста тежина?
Не до бесконечност, до моментот кога другата страна ќе изедначи геноцид на цел народ со минување на црвено. Тогаш ќе плаче и ќе се жали на репресија, ама ќе биде касно. А тој ден ќе дојде, само го забрзуваат процесот со вакво лупање глупости.

Лингур, како не можеш твојата интелектуална (не)моќ да ја фокусираш на фактот дека никој убијците од страна на муслиманите не ги оправдува, за разлика од вас вошкарите кои браневте еден друг монструм кој исто така ладнокрвно уби две деца во Гостивар?

Јас незнам каков мајмун тренираат научниците да решава прости логички задачи, ама со сигурност знам дека за тебе мајмун тоа нема да им појде од рака.

Деца на 26 и 29 години?
Човек на 60 години што е? Тинејџер?
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 00:08 ---
Зошто се дозволи дискусија од овој тип и во оваа тема? дозволивте неколку дебили (инцесоиди) да ве испоровоцираат, бришете све ова и банирајте ги од тема!

Мене ме банира принцот 2 недели за навреда,демек..и тоа према убијците пази,а демек он мислел ја цел народ сум вреѓал...А оваквите ги трпат со месеци и не преземаат ништо..типично глупа македонска толерантност..од таквата толеранција спаднавме на ова дереџе,да може секој да се подебава со нас.

Лингур, како не можеш твојата интелектуална (не)моќ да ја фокусираш на фактот дека никој убијците од страна на муслиманите не ги оправдува, за разлика од вас вошкарите кои браневте еден друг монструм кој исто така ладнокрвно уби две деца во Гостивар?

Јас незнам каков мајмун тренираат научниците да решава прости логички задачи, ама со сигурност знам дека за тебе мајмун тоа нема да им појде од рака.

Извини, ХЕРОЈ!Најголема грешка на Јаким е 2/4 место 4/4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom