#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
а на фејсбуков оти не сме активни дајте онаа групана да ја разработиме и сите шере јас сности тоа го работев и ставив 100 слики дајте и таму да се активираме

СИТЕ НАПРАВЕТ НОВИ ПОТПИСИ! многу полесно е за споделување, како и генерална информираност!

ЗНАЧИ ПОТПИСИ СО ЛИНК ОД ТЕМАВА/Youtube видеата!

НЕ ГО ЗАБОРАВАЈТЕ !!

Регистрирајте се и одете најдоле под сторијата каде пишува : This belongs to CNN !! Колку повеќе кликови , толку повеќе шанси да го земат во предвид за објавување !! Исто имате и share , recommend , tweet на истиот линк , лево на почетокот од сторијата !!

СИТЕ НАПРАВЕТ НОВИ ПОТПИСИ! многу полесно е за споделување, како и генерална информираност!

ЗНАЧИ ПОТПИСИ СО ЛИНК ОД ТЕМАВА/Youtube видеата!
Лош ти е потписот. Македончето стана Македонец уште кога Владо Илиевски погоди тројка.

а на фејсбуков оти не сме активни дајте онаа групана да ја разработиме и сите шере јас сности тоа го работев и ставив 100 слики дајте и таму да се активираме

Активни сме , не се сеќирај од сабајле кај стигнеме ставаме линкови од клиповите на YouTube и за денешната акција на Твитер ;)

jas mozam da napravam bugarska verzija na tekstov pa da ja prakame po vesnici i tamu ?

Браво момци, а?
(Во очекување на жестока реакција од Leandra, Crаzy in Love, Џену, Purple Puma, Nessa... :) )

РеспекАт и за него, a leandra и Ilumious сигурна сум дека ептен ќе му се израдуваат, поготово Леандра... :pos:
leandra немој да си го искарала CiTro_ уште еднаш, види како ти помага, дури и Миленко го активирал. :love:

Дечки јас сум на работа па неможам да едитирам убава листа со твитер корисници
Ај ќе замолам некој што ги има поголемиот број на членови за вечерашниот твит - маратон да ја постира овде (убаво би било со линкчиња)
Ви благодарам..

Дечки јас сум на работа па неможам да едитирам убава листа со твитер корисници
Ај ќе замолам некој што ги има поголемиот број на членови за вечерашниот твит - маратон да ја постира овде (убаво би било со линкчиња)
Ви благодарам..

Еве срцка, сега :) Околу 100 души имам... :)

Направив твитер сеа уште да го разгледам малце.
@ohpt15

Дај најдете тоа глумците од Холивуд, Боливуд , оној Дарамрачот мафијашот!:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom