#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.plusinfo.mk/vest/42096/K...a-da-isplashi-so-podelba-na-Makedonija#tabs-1
Повели и официјален демант од Ердоган. Така се застанува на страна на радикални
исламисти. Ако е така, тогаш зошто не ја подржуваат Сирија.
http://www.plusinfo.mk/vest/42096/K...a-da-isplashi-so-podelba-na-Makedonija#tabs-1
Повели и официјален демант од Ердоган. Така се застанува на страна на радикални исламисти. Ако е така, тогаш зошто не ја подржуваат Сирија.

Се радувам за ова!

Кој го постави видеото на YouTube ? Во description нека вметне линк од групата на фб !!!!

Массоваја акција протеста с антиалбанскими лозунгами, устроеннаја вскоре после этого убијства в Скопье, вылилась в столкновенија с полициеј.

Ova mi e malce chudno:cautious:

Сите ставови се чудни. Некако воздржани... На момент помислуваш дека ја согледале вистината, а потоа сосема ладно внесуваат двоумење. Чудно!

Имам screenshots од тие „медиуми„
Да не заборавиме, и еден извесен модератор (кој за себе мисли дек е убав) со извесно етничко потекло се информираше (и ги користеше) овие медиуми.
Па види вака.. само персони коишто не можат и немаат капацитет да ја користат својата самосвест би рекол, паѓаат на вакви вести од овие пропагирачи на шпекулации и свршуваат на истите.

Можеби треба на сите објави што ги забележуваме да им испраќаме појаснување или демант. Никогашне се знае од каде им се информациите. Не верувам дека прават некоја длабока и релевантна анализа.

Не заебавајте.. овој по утепан е ..ни твитови, ни следачи има..

Па види вака.. само персони коишто не можат и немаат капацитет да ја користат својата самосвест би рекол, паѓаат на вакви вести од овие пропагирачи на шпекулации и свршуваат на истите.

Какви наивни луѓе живеат на планетава. Ниеден политичар не би изјавил ваква радикална работа во јавност. Ама затоа па одма можеш да осетиш по ваква работа, кој што ти мисли од комшииве. Срцки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom