- Член од
- 7 мај 2012
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 114
http://www.plusinfo.mk/vest/42096/Koj-si-igrashe-so-Erdogan-za-da-isplashi-so-podelba-na-Makedonija#tabs-1
Повели и официјален демант од Ердоган. Така се застанува на страна на радикални
исламисти. Ако е така, тогаш зошто не ја подржуваат Сирија.
http://www.plusinfo.mk/vest/42096/Koj-si-igrashe-so-Erdogan-za-da-isplashi-so-podelba-na-Makedonija#tabs-1
Повели и официјален демант од Ердоган. Така се застанува на страна на радикални исламисти. Ако е така, тогаш зошто не ја подржуваат Сирија.
па екипата од кајгана ремет тим да и направи меме и да ја драпаатнека не се мачи, кажи и да се зачлени овде и нека отвори тема „MI TREBA SEMINARSKA< ITNO E!“...
посилно од мене беше, sorry!
Массоваја акција протеста с антиалбанскими лозунгами, устроеннаја вскоре после этого убијства в Скопье, вылилась в столкновенија с полициеј.
Сите ставови се чудни. Некако воздржани... На момент помислуваш дека ја согледале вистината, а потоа сосема ладно внесуваат двоумење. Чудно!Массоваја акција протеста с антиалбанскими лозунгами, устроеннаја вскоре после этого убијства в Скопье, вылилась в столкновенија с полициеј.
Ova mi e malce chudno
Па види вака.. само персони коишто не можат и немаат капацитет да ја користат својата самосвест би рекол, паѓаат на вакви вести од овие пропагирачи на шпекулации и свршуваат на истите.Имам screenshots од тие „медиуми„
Да не заборавиме, и еден извесен модератор (кој за себе мисли дек е убав) со извесно етничко потекло се информираше (и ги користеше) овие медиуми.
Нема врска, не е наш, 47, 47 кој ти ги дава?Не заебавајте.. овој по утепан е ..ни твитови, ни следачи има..
У реду, пред да пишам, RT напраив, не ми преставува проблем, ама треба на „големци“ да одиме..Нема врска, не е наш, 47, 47 кој ти ги дава?
Какви наивни луѓе живеат на планетава. Ниеден политичар не би изјавил ваква радикална работа во јавност. Ама затоа па одма можеш да осетиш по ваква работа, кој што ти мисли од комшииве. Срцки.Па види вака.. само персони коишто не можат и немаат капацитет да ја користат својата самосвест би рекол, паѓаат на вакви вести од овие пропагирачи на шпекулации и свршуваат на истите.