#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
А да го размрдаме малку лобито, да почнеме да ја праќаме статијава во Австралија, Канада, Нов Зеланд?

Во Австралија пратив на некои роднини, пријатели, рекоа дека ќе препратат.

А да го размрдаме малку лобито, да почнеме да ја праќаме статијава во Австралија, Канада, Нов Зеланд?

У Австралија од вчера е пратено ;)

Се закануваат, ако не ги пуштеле уХапсените хАУс ќе го правеле Скопје, хАУс... ако треба и со бензин ќе го палеле. :pos:

А ова англискава верзија само овде на темава ја има?
Ако можи да се прикачи на друго место па да ја качиме горе на Гугл како посебна статија со убав наслов и известување на пријатели на фејсбук секој да рефрешира барем по стотина пати и готово горе е :icon_lol: .

Везилка стварно алал да ти е, ова му доаѓа нешто како загревање пред 10, но и информирање на сеуште неупатените :) Затоа сите ритвитувајте!

Абе вие цел ден на форум седите. :)

Битно ајде нека вреди.

Се закануваат, ако не ги пуштеле уХапсените хАУс ќе го правеле Скопје, хАУс... ако треба и со бензин ќе го палеле. :pos:

house.jpg

Во Скопје ли ќе биде он???

Не имаат објавено одредени портали, овие големиве си молчат.
Стандардно.

Страв им е од нашата моќ! :D Вистина, зш нашата работа ја победи нивната. ;) Плус пострашно е што тие земаат пари за тоа, а ние од љубов кон татковината. :love:

Не туку кликајте допаѓање на идејата ќе ја правиме или не, затоа што секако Твитерот мене ми е непозната работа ама ова го имам правено :icon_lol:.

Дечки ај информирајте ме на кратко дали во последните 3 часа има нешто ново затоа што бев да џогирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom