S
Shaman
Гостин
ЃУБРИЊА !!!Jas sabajlecki tvitkam.......se izvinuvam za latinicava ovie slovencive imaat zabrana na komp za mk podrska i opsto za downloadiranje....
Ако твиткај си, еве и јас ќе се уфрлам од страна.
ЃУБРИЊА !!!Jas sabajlecki tvitkam.......se izvinuvam za latinicava ovie slovencive imaat zabrana na komp za mk podrska i opsto za downloadiranje....
Ajde te cekamЃУБРИЊА !!!
Ако твиткај си, еве и јас ќе се уфрлам од страна.
Колку сме со кратко памтење.
Заборвивме за ДЕМОЛИРАЊЕТО на црквата-споменик на Калето:
Што представува ДЕМОЛИРАЊЕ НА ЦРКВА?!
Сега пак се чудиме што се демонстрало под знамињата на исламскиот калифат, под знамето на џихадот и талибаните...Маските конечно паднааа...
Да ама ова не е директно поврзано со протестите .. барем нема докази де.Епа јас ќе дадам една сугестија....овие фраериве што знаат да прават видео, да го вметнат и овој настан! Уште подобро ќе се разјасни сликата за лепотанине!
Не. Почнува малце по малце да функционира, далеку сме ние од вистинско функционирање.....Дали ова значи дека Македонската држава конечно функционира?
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/70865-Identifikuvani-del-od-nasilnite-protestanti
Не. Почнува малце по малце да функционира, далеку сме ние од вистинско функционирање.....
Мене ме нервира што сме толку зависно од медиумите.Дали ова значи дека Македонската држава конечно функционира?
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/70865-Identifikuvani-del-od-nasilnite-protestanti
Многу далеко сме, полицијата на Јанкулавска во сабота вечер, алфи од Куманово и Скопје приведувале деца ,девојчиња, постари за ништоо работа, девојчиња во несвест падале во диско, 10 души поминале со по неколку пендреци во глава, грб, ребра, 2-3 зажалиле и што искочиле таа вечер.Не. Почнува малце по малце да функционира, далеку сме ние од вистинско функционирање.....
Мене ме нервира што сме толку зависно од медиумите.
Не лажат, парче не праат. Ни го вајаат јавното мислење како им одговара.
Не треба да прочитате за да мислите дека е така.
Ако не беше во медиум некој, никој немаше да поверува дека е така.
Ова што го пишува, одсекогаш било и ќе биде.
Еднаш ви кажав ај пак ќе повторам.
Си иаме проблеми со луѓе од страна. Ќе дојде некој од Косово
и оди после најди го. А овие што се од тука. Нема каде да бегаат.
Не. Знам дека секогаш има обиди за идентификација на сторители на вакви глупости. МВР никогаш не дремело и да со глава гарантирам дека само така ви се чини. Затоа што 99% се зависни од вести и од рекла-казала. Тука е вината пак на МВР и на Обвинителство затоа што по завршување на процесот, треба да има некој механизам (може има) за овие случаи да бидат транспарентни и отворени за јавноста.Колку се виновни медиумите толку и ние. По оваа информација би требало да го пратиме случајот и да ја видиме завршницата, а не да се задоволиме само со оваа информација. Оти од идентификација до завршница во суд има што да се следи.
Ако те разбрав добро мислиш дека лажат околу информацијава колку да го смират нашиот гнев?