Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.742
- Поени од реакции
- 18.490
Вчера го сонував тоа пилето од твитер од памет сум се извадил у пм
Вчера го сонував тоа пилето од твитер од памет сум се извадил у пм
И да им дадеш допринос во кампањата?moze li ova da se prevede i da se praka ???
Потребно е на изјавите да се додаде и лобирање до новинските авторитети - да им се претаскаже вистината, да се инсистира на правилна перцепција!
mislev nesto izmeneto , ne bas takvo kako sto eИ да им дадеш допринос во кампањата?
Не, ќе го земеме видото, ќе ја тргнеме шминката и ќе го пуштиме да го види светот без шминка.
Уште еднаш, детето кое ги правеше видеата да ме контактира!
Да увеземе некој, таков во Македонија нема.имате ли идеја за некој што го надгледува регионов што нема влакно на јазикот и што нема да ни прати трансакциска с-ка?
Тоа е Шахада и во превод значи There is no god but God, and Muhammad is the messenger of God. (in English)http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Jihad.svg
Нема потреба да се преведе што пишува на него од едноставна причина што самото знаме е знамето на џихадот односно го пропагира џихадот
500 евра им даваат за да пуштат брадаНека пушти брада за 300$ месечно да личе на вахаби
Само искрено се надевам дека нема да им успее притисокот и да ги ослободат оние муфљузи.Која кампања на невини ја имаат, све на нога дигаат.
1000 evra za da prat finti so ocite i da pokazuvaat so 1 prst+ k15 ako se vo full radikalna oprema za good look500 евра им даваат за да пуштат брада