#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
moze li ova da se prevede i da se praka ???
И да им дадеш допринос во кампањата? :)
Не, ќе го земеме видото, ќе ја тргнеме шминката и ќе го пуштиме да го види светот без шминка.
Уште еднаш, детето кое ги правеше видеата да ме контактира!

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
И да им дадеш допринос во кампањата? :)
Не, ќе го земеме видото, ќе ја тргнеме шминката и ќе го пуштиме да го види светот без шминка.
Уште еднаш, детето кое ги правеше видеата да ме контактира!
mislev nesto izmeneto , ne bas takvo kako sto e

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Значи мора да најдеме некој што ќе застане позади нас, односно човек чие мислење е ценето и тоа да ни биде поткрепа за целава акција. Ние сме раштркани на сите фронтови и даваме информации што сами ги составивме. Ни треба изјава од некого со која што ќе ги спамираме странските медиуми. Ова всушност гледајте го како оној втор дел од кампањава каде што се обидуваме малце поопширно да ја претставиме ситуацијава сите последни случувања...

Давајте идеи каде да удриме кој би можел да напише 2-3 збора за ситуацијава ... имате ли идеја за некој што го надгледува регионов што нема влакно на јазикот и што нема да ни прати трансакциска с-ка?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
„Монструм“ ги извади на улица и Албанците во Тирана

07 мај 2012 11:17

„Албанците не се терористи“ и „Да го зачуваме албанскиот дигнитет“ е мотото под кое се најавени денешните демонстрации пред македонската амбасада во Тирана, Република Албанија, како реакција на неодамнешната акција на македонската полиција „Монструм“.

Демонстрациите ги организира извесна организација „Движење за Нова Албанија“.
Македонското Министерство за надворешни работи веќе ги извести колегите од Албанија да се преземат сите неопходни мерки за заштита на македонскиот дипломатски персонал и на објектот. Пред амбасадата веќе е поставено зголемено полициско обезбедување.
За протестите пишуваа весниците „Шекули“ и „Вести 77“.
Најавено е дека протести ќе има и пред Амбасадата на Република Србија во Тирана поради неодамнешните апсења во Прешевската долина.

http://www.mkd.mk/29958/makedonija/monstrum-tirana-albanija-ambasada-makedonska/

Која кампања на невини ја имаат, све на нога дигаат.
VLJ; преведи го ова на Англиски и прати ми го.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 11:59 ---
имате ли идеја за некој што го надгледува регионов што нема влакно на јазикот и што нема да ни прати трансакциска с-ка?
Да увеземе некој, таков во Македонија нема.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
#SpreadTheTruth - DEAD TO CHRISTIANS IN THE MIDDLE OF EUROPE - JIHAD - http://goo.gl/ILT1h

овоа не го праќајте , прочитано на англиски од прва делува ко да повикуваме на Џихад , а не дека сме против него. Плус ние сме у Southern или South Europe , a не Middle ;)

Ја ќе ви се придружам покасно , сеа сум very very busy :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Имам предлог да ги напикаме во автобуси и правец Албанија :tapp: , како што направија Французите на ромското население ги качија во авион и правец од каде што потекнуваат хахахахахаха

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
ЕДНА ИДЕЈА:

КОГА НЕКОЈ ВЛИЈАТЕЛЕН СТРАНСКИ ТВИТЕРЏИЈА, (КОЈ НЕ ПОДРЖУВА) ЌЕ НЕ ТВИТНЕ, ДА СЕ ЗАКЛУЧУВА ТЕМАВА НА 5 МИНУТИ, СО ТАА ВЕСТ! И СО ГОЛЕМИ БУКВИ ДА СЕ ПРЕЦИЗИРА НЕГОВИОТ ТВИТЕР ПРОФИЛ, И СООДВЕТНИОТ ТВИТ!

ТАКА СИТЕ ЌЕ ВИДАТ КОЈ ТВИТ ДА ГО ФОРСИРААТ ВО ДАДЕНИОТ МОМЕНТ!
--- надополнето: 7 мај 2012 во 12:07 ---
И ДА СТАВЕТЕ СИТЕ ИСТ АВАТАР/СЛИКА ЗА ФОРУМОВ/ПРОФИЛ НА ТВИТЕР!!!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Која кампања на невини ја имаат, све на нога дигаат.
Само искрено се надевам дека нема да им успее притисокот и да ги ослободат оние муфљузи.
Кај се нашите сега да се огласат и да покажат за какво ѕверско убиство се осомничени и да забранат мешање во процесот? Наместо да удрат по сите светски медиуми, како што прават овие, нашите ќутат и дозволуваат да се создава слика дека сме држава што апси недолжни баби што веројатно гранатите ги користат испразнети за чување туршија, а калашњиковите за дисциплинирање на внуците.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. :mad:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Дечки, секој од вас кога ќе види слика на нет, која може да биде употребена за оваа кампања и понатака, нека си го ископира линкот во еден txt file со краток опис на линкот.
Ќе ни треба и база на фотографии.

Kajgana Shop

На врв Bottom