#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
4 мај 2012
Мислења
130
Поени од реакции
112
M

Moon Child

Гостин
Radikalnite Islamisti koi protestiraa vo znak na poddrska na ubijcite

Дајте еден превод на Англиски да не излезам Ѓоко втор дел :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Radikalnite Islamisti koi protestiraa vo znak na poddrska na ubijcite

Дајте еден превод на Англиски да не излезам Ѓоко втор дел :pos:
Islamic Radicals protesting for the support of the murder suspects.

И знам дека во вакви ситуации е глупо да се биде политички-коректен, ама да се обидеме стоката да ја нарекуваме именуваме како „осомничени за убиство“, а не како “убијци“.

M

Moon Child

Гостин
Islamic Radicals protesting for the support of the murder suspects.

И знам дека во вакви ситуации е глупо да се биде политички-коректен, ама да се обидеме стоката да ја нарекуваме именуваме како „осомничени за убиство“, а не како “убијци“.
Во ред. Досадна сум, ама дај уште едно инфо на Англиски во врска со овие што протестираа да го ставам во дескрипшн. Убаво склопено некое.

M

Moon Child

Гостин
Абе ставајте ги постовите за влијателните во темата за нив. Вака се губат битни информации овде поради тие постови.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Кој и да е Дон Македон фала ама мене ме направи педофил а не Дон Армос

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Абе ставајте ги постовите за влијателните во темата за нив. Вака се губат битни информации овде поради тие постови.
sry женска сеа приметив дека има тема за нив :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Two days after the arrest, on May the 3rd, several thousand people held a protest in Skopje, the nation's capital. The protest's goal was to express a clear support for the murder suspects and to demand a release from custody. Several days prior, it was clear that the suspects are treated by the Ministry of Interior as members of Radical Islam. Still, this information didn't stop the protesters from chanting "Allahu Akbar", "Death to Christians" and "Islam will dominate the world".

Bезилка

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.617
Поени од реакции
8.668
А каде има тема за #влијателните? Во ЧДА?

Kajgana Shop

На врв Bottom