#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
не се замарај .. обични мамини галеничиња или wannabe мамини галеничиња ... дежурни гомнојадци на твитер, самобендисани-самонаречени интелектуалци :)
c c c c pa mora takvi da ima c c c c fala :)

Смееш да :) Нека ми прати некој напис каде ова се кажува.
Ако смеам. Не е лошо да го преведете и делот од судска медицина кој беше јавно објавен. Со колку куршуми биле убиени, каде им било пукано, колку луѓе го извршиле злосторството итн.

Абе не протекоа некои слики од судска медицина? Иако незнам дали би издржал да ѓи гледам :place:

Си ебал он сам мајката има само тројца шо го следат :pos:

по тие тројца што го следат и кого он следи можеш да видиш дека овој е некој од влијателните со втор јузер...

пошто ќе му се наруши влијателноста да кења од првиот... :icon_lol:

Ај нека прати некој слика како аватар да поставам на кајгана и на твитер. Не би било лошо ако сите така направиме :)

@AlleksandarMK

today 4 children were killed, tomorrow maybe 40 will be killed. Do not let this happen! Stop terrori :pos:
:eek:

како сум ги испуштил тоа 2те букви на крај SM :@

јбг друг пат ке отворам очите повеќе :)

СпамСкуадКру,

Поздрав до утре во договореното место на договореното место со...

Вака, текстов што требаше да се праќа по телевизии, страници итн го преведов и сега ми треба мала консултација со некој понадлежен за составување на молба за да го стават на страницата нивна. Знам каде треба да се праќа ама не знам што би требало да стои во уводот. Помош?

@don_armos hasn't tweeted yet

Му ги избришале мислејната на гадо над гадојте!

блокиран ти е, затоа така ти пишува. Уште го има, направете му спам повеќемина да го тргнат!

Pillow Queen @notsoplavusa
Да има сега земјотрес како од 63та ни еден #влијателен нема да преживее, ќе бидат фатени во твитање колку земјотресот е soooo last century.

РЕСПЕКТ ПЕРНИЧКЕ!!! Си ме изнасмеала од убаина!!!!!! :D

According to the postmortem analysis, most of the victims were shot from a point-blank range. Each victim suffered a gunshot wound, located in the back, the head and in the chest. Only a single bullet was found in one of the bodies, which confirms the suspicions that the murderers were using a weapon of great force.

Bезилка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom