- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.081
ја согласнаВАЖНО!
МОЖЕ ЛИ ДА ЈА ПРЕИМЕНУВАМ ТЕМАТА ВО
#SpreadTheTruth - Понеделник, 21 часот?
ја согласнаВАЖНО!
МОЖЕ ЛИ ДА ЈА ПРЕИМЕНУВАМ ТЕМАТА ВО
#SpreadTheTruth - Понеделник, 21 часот?
реков и претходно ке речам и пак. тие 2 видеа и 5 6 слики се вртат цело време. мислам дека е малц ематеријал за ширење... теба повеќе видеа да се направат и повеќе слики да се соберат! протестот во гостивар ни е добар извор на пример, протестот во србија или косово (незнам кај беше) што исто го организирале дечкиве е добар извор... треба малце п оактивно да се дејствува - незнам во што програма се прават клипови али ке се потрудам и од мене некој придонес да дадамГледам лингури на Твитерон почнале да ја искривуваат вистината. Предлагам да се направат демотивации од фотографиите со мрсните вахабисти и да се твитаат, да се види правата вистина.
диретно не ги знам али многу луѓе познавам што се знаеле лично со нив. ако требаат информации слики стории и слично можам да се распрашамФино би било кој лично ги знаел децава да ти прати ПП со повеќе лични детали за нив, каде учеле, работеле, која возраст се.
Тоа ми е муабетот. Они колку сакаат нека јадат гомна, ние имаме докази со слики, видеа...вистината и правдата се на наша страна. Кој е покреативен и со слободно време нека направи неколу добри слики за твитање.реков и претходно ке речам и пак. тие 2 видеа и 5 6 слики се вртат цело време. мислам дека е малц ематеријал за ширење... теба повеќе видеа да се направат и повеќе слики да се соберат! протестот во гостивар ни е добар извор на пример, протестот во србија или косово (незнам кај беше) што исто го организирале дечкиве е добар извор... треба малце п оактивно да се дејствува - незнам во што програма се прават клипови али ке се потрудам и од мене некој придонес да дадам
--- надополнето: 7 мај 2012 во 00:45 ---
диретно не ги знам али многу луѓе познавам што се знаеле лично со нив. ако требаат информации слики стории и слично можам да се распрашам
These are the five people murdered by Radical Islamist. Five stories that will never unfold. Five lives abruptly ended by a dangerous cause. Still, these five victims stand as a testimony for the violence surrounding us. Violence that must be diminished.Симнав неколку слики од погребите и ќе ги сместам во албум The five victims of the Islamic Radicals in Macedonia.
Дајте што инфо да ставам на англиски во албумот?
Јеботе ми се закачи оној дон армос, маме му ебам ја сеа на него
Друже ни они не знаат зошто се влијателни. Попросто кажано, влијателни ти се ова младичиве кои твитаат по сто пати у денот, имаа едно 1000 следбеници и мрчат за се што мрда, ко на пример нашава акција сега. Go Figureako moze da mi objasni nekoj sto e ova so vlijatelnive,nov sum tuka pa ne znam ni sto se tolku vlijatelni ni zosto
не се замарај .. обични мамини галеничиња или wannabe мамини галеничиња ... дежурни гомнојадци на твитер, самобендисани-самонаречени интелектуалциako moze da mi objasni nekoj sto e ova so vlijatelnive,nov sum tuka pa ne znam ni sto se tolku vlijatelni ni zosto
Твитераши со мало куре/цицкиako moze da mi objasni nekoj sto e ova so vlijatelnive,nov sum tuka pa ne znam ni sto se tolku vlijatelni ni zosto
Ако смеам. Не е лошо да го преведете и делот од судска медицина кој беше јавно објавен. Со колку куршуми биле убиени, каде им било пукано, колку луѓе го извршиле злосторството итн.These are the five people murdered by Radical Islamist. Five stories that will never unfold. Five lives abruptly ended by a dangerous cause. Still, these five victims stand as a testimony for the violence surrounding us. Violence that must be diminished.
Можда звучам малку поетично, али јбг, сметам дека е убаво ова да стои како description за албумот.
Смееш да Нека ми прати некој напис каде ова се кажува.Ако смеам. Не е лошо да го преведете и делот од судска медицина кој беше јавно објавен. Со колку куршуми биле убиени, каде им било пукано, колку луѓе го извршиле злосторството итн.
Шо поетично, мене сите твитови ми се поетични и срцепарајучи, го цитирав чак и Џон Ленон.These are the five people murdered by Radical Islamist. Five stories that will never unfold. Five lives abruptly ended by a dangerous cause. Still, these five victims stand as a testimony for the violence surrounding us. Violence that must be diminished.
Можда звучам малку поетично, али јбг, сметам дека е убаво ова да стои како description за албумот.