#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

H

HITCH

Гостин
А да го размрдаме малку лобито, да почнеме да ја праќаме статијава во Австралија, Канада, Нов Зеланд?
Во Австралија пратив на некои роднини, пријатели, рекоа дека ќе препратат.

H

HITCH

Гостин
Се закануваат, ако не ги пуштеле уХапсените хАУс ќе го правеле Скопје, хАУс... ако треба и со бензин ќе го палеле. :pos:

Член од
3 ноември 2007
Мислења
189
Поени од реакции
58
има на ФБ профил овај Андреј

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А ова англискава верзија само овде на темава ја има?
Ако можи да се прикачи на друго место па да ја качиме горе на Гугл како посебна статија со убав наслов и известување на пријатели на фејсбук секој да рефрешира барем по стотина пати и готово горе е :icon_lol: .

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Везилка стварно алал да ти е, ова му доаѓа нешто како загревање пред 10, но и информирање на сеуште неупатените :) Затоа сите ритвитувајте!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе вие цел ден на форум седите. :)

Битно ајде нека вреди.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се закануваат, ако не ги пуштеле уХапсените хАУс ќе го правеле Скопје, хАУс... ако треба и со бензин ќе го палеле. :pos:

Во Скопје ли ќе биде он???

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Не имаат објавено одредени портали, овие големиве си молчат.
Стандардно.

Страв им е од нашата моќ! :D Вистина, зш нашата работа ја победи нивната. ;) Плус пострашно е што тие земаат пари за тоа, а ние од љубов кон татковината. :love:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не туку кликајте допаѓање на идејата ќе ја правиме или не, затоа што секако Твитерот мене ми е непозната работа ама ова го имам правено :icon_lol:.

T

templar55

Гостин
Дечки ај информирајте ме на кратко дали во последните 3 часа има нешто ново затоа што бев да џогирам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom