Спотови кои ве нервираат

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Спот шо најмногу ме нервира -Некаде далеку-Елена Ристеска!Она ме нервира како појава,има добри песни ама многу ми е лигава,превише се форсира.

Најискрено подегенски и поевтин спот од овој немам гледано. Комедија жива.

Сите спотови од американските рапери од калибарот на 50 Цент... Пари,коли, жени=грд спот. И да не го заборавам на Врчак и Диџеј Панчо-Навлечен на тебе. :tapp:

врчак нешто се обидува да го фати ритамот ама не му успева на моменти...песната не е толку лоша

Не, не зборам за спотот. Песната не е лоша, ама спотот...ужас. Пробуваат нешто 50 Цент да го имитираат со голите женски или така ми се чини?

Pa najveke t.n makedonski rap artisti ,koi ka4eni na krov ili na igraliste probavaat da snimaat spot ...

Potoa bugariskite ovie (marija malina preslava) ... poradi nikakvata smisla u spotot ...

potoa site raperi od kalibarot na 50 cent ... koli zeni pari ---> taj stil ...

a najveke si se iznasmeuvam na nasite makedoncija ... vrcak toni elena

pesna ke ja slusam , ali spotot NE

Хахахахаххах :) Ми иде на нерви...Посебно делот коа денсаат ко имбецили

Језив и одвратен спот, а и песната е иритирачка.

Песната ми е интересна, ама спотот ми е тапа.

Spotov i pesnava se tolku debilski, sto prosto ne mozam da se iznasmeam (ako moze da se smeta za spot i za pesna ova)

Paparazzi од Lady Gaga ми е толку одвратен спот. Ми се повраќа кога го гледам. :pov: Песничката ми е ок, ама стварно не ми е јасно како можеле да направат толку ретардиран и одвратен спот.

неможам ни песната, ни спотот да ги поднесам :toe:

Just Lose It oд ропакот Еминем. Беден обид да се дискредитира и омаловажи големината и влијанието на Кралот на поп музиката од страна на еден уличар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom