Каков избор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako si trgnal prema celta i patem zastanuvas za da ja gagjas so kamenja sekoja dzukela koj lae na tebe, nikogas nema da stignes tamu kade sto si trgnalНикого не молевме за глас. Тоа другите го избраа.
^Сам си ја смисли поговоркава?
Уствари, ја незнам што сте дошле вие двајца келнери на форумов за да се правдате дека Суперспорт е добар сајт, кога е толку очигледно дека сте катастрофа.Најверојатно освен уредниците на вашиов сајт, никој друг нема позитивно мислење за вас.Толку и од мене.
Од кај знаеш ти бе имбесил еден дека сум немал успех ? Шо да истражам? Малку слики имаш низ темава? Разгледај ги и види....треба да е ретардиран човек да не види дека сте пропалици невидени.Ај не ми мудрувај многу...Зошто сме ние овде? Овде сме за тоа што и си ти и сите други. Не се само уредниците, има уште многу други кои го подржуваат суперспорт, само ти не си запознаен со тоа, пред да коментираш нешто прво истражи па после коментирај. И ти што си направил во животот, т.е. кој е твојот успех во животот? Немаш успех тоа е реалност нема ниту во ништо да успееш.
Нема ни да имам.Така е! Интелегентно дете си ти...капираш многу!^Немаш, знам и нема да имаш и тоа го знам. Истражи по интернет бе дете, види малце, што коментари има а не ќе лупаш од своја глава дека сме биле пропалици. Од инат го збориш ова знам. А сега немам намера да се расправам со тебе/
Супер спорт беа катастрофа и затоа сите ги критикуваат. Во последно време гледам има подобруваша,изгледа има нови дечки кои се поангажирани во работата и затоа мислам треба да им дадеме шанса.