Спортски web портали во државава

• Креатор на темата Креатор на темата ultrasboy
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овие спортскиве портали сите исти ми се мене... освен Панчевите сајтчиња и групи што се поретардирани. Супер спорт, спортденес, 24 фудбал, кур се тресе...

Супер Спорт најдобар спортски сајт?!?! :)
Ако ти се најдобри, не сакам ни да помислам какви се другите.

^Сам си ја смисли поговоркава?
Уствари, ја незнам што сте дошле вие двајца келнери на форумов за да се правдате дека Суперспорт е добар сајт, кога е толку очигледно дека сте катастрофа.Најверојатно освен уредниците на вашиов сајт, никој друг нема позитивно мислење за вас.Толку и од мене.

^Сам си ја смисли поговоркава?
Уствари, ја незнам што сте дошле вие двајца келнери на форумов за да се правдате дека Суперспорт е добар сајт, кога е толку очигледно дека сте катастрофа.Најверојатно освен уредниците на вашиов сајт, никој друг нема позитивно мислење за вас.Толку и од мене.

Зошто сме ние овде? Овде сме за тоа што и си ти и сите други. Не се само уредниците, има уште многу други кои го подржуваат суперспорт, само ти не си запознаен со тоа, пред да коментираш нешто прво истражи па после коментирај. И ти што си направил во животот, т.е. кој е твојот успех во животот? Немаш успех тоа е реалност нема ниту во ништо да успееш.

Зошто сме ние овде? Овде сме за тоа што и си ти и сите други. Не се само уредниците, има уште многу други кои го подржуваат суперспорт, само ти не си запознаен со тоа, пред да коментираш нешто прво истражи па после коментирај. И ти што си направил во животот, т.е. кој е твојот успех во животот? Немаш успех тоа е реалност нема ниту во ништо да успееш.
Од кај знаеш ти бе имбесил еден дека сум немал успех ? Шо да истражам? Малку слики имаш низ темава? Разгледај ги и види....треба да е ретардиран човек да не види дека сте пропалици невидени.Ај не ми мудрувај многу...

^Немаш, знам и нема да имаш и тоа го знам. Истражи по интернет бе дете, види малце, што коментари има а не ќе лупаш од своја глава дека сме биле пропалици. Од инат го збориш ова знам. А сега немам намера да се расправам со тебе/

^Немаш, знам и нема да имаш и тоа го знам. Истражи по интернет бе дете, види малце, што коментари има а не ќе лупаш од своја глава дека сме биле пропалици. Од инат го збориш ова знам. А сега немам намера да се расправам со тебе/
Нема ни да имам.Така е! Интелегентно дете си ти...капираш многу!

Ај јас шо зворувам од инает, зборувам...ама другиве на темава? Или и тие од инает зборуваат?

Малце ли се сите слики што се постирани овде за Суперспорт, да се види дека се тотални аматери ? Тешко е да се исправи сликата за Суперспорт покрај толку многу испишани статии со еден милион грешки.

Супер спорт беа катастрофа и затоа сите ги критикуваат. Во последно време гледам има подобруваша,изгледа има нови дечки кои се поангажирани во работата и затоа мислам треба да им дадеме шанса.

Супер спорт беа катастрофа и затоа сите ги критикуваат. Во последно време гледам има подобруваша,изгледа има нови дечки кои се поангажирани во работата и затоа мислам треба да им дадеме шанса.

Се гледа другар, возрасен си, разбираш и ја кажуваш реалноста. Има некои „деца„ кои не разбираат, не истражиле, не виделе а коментираат. Лечат комплекси ништо друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom