Поговоркава и не ти е баш добра кога во предвид ќе се земе насловот на темата.Пишува: „Спортски веб портали во ДРЖАВАВА“.Значи, ние сме тука да дискутираме за порталите во државава, и темата е наменета баш за тоа, незнам дали ме сфати.
Е сега, ти дипломиран филологу треба малку да обрниш внимание на тоа што го пишуваш на сајтот.Грешки на сите страни имате.Нешто што мене искрено многу ме нервира тоа што сте си ја напумпале страницата на фејсбук со членови.Од 11.000 на 50.000 за 4 дена.За глупи не сметаш ти нас?
Инаку, моето главно прашање е дали треба да постигнам нешто во животов, за да ти кажам дека нешто нечини?! Имаш и слики, врати неколку страни на темава па види за што зборувам.Види си ги грешките и глупостите што ги лупате на сајтот.И сега јас сум дегенмакедонче ...... види види..... кој кажува.
Сфатете бе дека не е доволно да пишиш „се трудам“.Напрај го како што треба, не ми продавај приказни си се „трудел“.
Секој тука од темава го дели истото мислење, само што на никој не му е дојдено да се расправа со уредниците на сајтот.Не ни очекуваме дека ќе признаете дека сте за нигде.Поздрав!