Спортски web портали во државава

• Креатор на темата Креатор на темата ultrasboy
  • Време на започнување Време на започнување
Sportefe мислам дека беше или така некако.. знам дека имаше стримови од утакмици од 1мфл ...
Сеа неможам да го најдам сајтот, ваљда не постои повеќеo_O

Се караат кој македонски спортски портал е најдобар? При толку странски портали, вие читате препишувачи на вести од гоал.цом и се палите на тоа дека некој прв ја пренел веста дека XY освоил Африкански куп за што може да си прочитате на сајтовите за резултати...

Мислам сериозно, кај нас добар спортски портал нема, не па да бараме најдобар, има некои океј како Екипа која се занимава со домашен спорт и барем за тоа се бр1, исто macedonianfootball.com има добри информации, гледам дека sportefe кое вршеше пренос од македонско првенство веќе го нема и искрено ми е жал што пропаѓаат такви сајтови а supersport(колку глупо име) уште опстојува и Панче бара спонзори по фб и рекламира страни за наместени натпревари.

Жално..

Bene, екипа може се занимава со македонски спорт ама пуна е со шпекулации. Да не заборавиме кои се дрзнаа да се изглупираат и да пишат дека Миркуловски скршил рака само со цел да набилдаат посети :)

Bene, екипа може се занимава со македонски спорт ама пуна е со шпекулации. Да не заборавиме кои се дрзнаа да се изглупираат и да пишат дека Миркуловски скршил рака само со цел да набилдаат посети :)
Tака се ствара публицитет.. една - две такви информации и ќе се прошири сајтот.Башка тоа инфо го дадоа на самото ЕП кога се чекаше информација за Миркуловски дали ќе игра или не.. Ама тоа може и негативно да влијае на самиот сајт за ширење на шпекулации. (на пример со доза на резерва го земав инфото за Ристовски во Гумерсбах..)
Секоја чест за тој сајт, еден од ретките ако не и единствен што го има опфатено македонскиот спорт.
Другите сајтови се гола вода т.е копи - пасте од странските, ама пак од друго место и неможат да добијат информација тие :)

Се караат кој македонски спортски портал е најдобар? При толку странски портали, вие читате препишувачи на вести од гоал.цом и се палите на тоа дека некој прв ја пренел веста дека XY освоил Африкански куп за што може да си прочитате на сајтовите за резултати...

Мислам сериозно, кај нас добар спортски портал нема, не па да бараме најдобар, има некои океј како Екипа која се занимава со домашен спорт и барем за тоа се бр1, исто macedonianfootball.com има добри информации, гледам дека sportefe кое вршеше пренос од македонско првенство веќе го нема и искрено ми е жал што пропаѓаат такви сајтови а supersport(колку глупо име) уште опстојува и Панче бара спонзори по фб и рекламира страни за наместени натпревари.

Жално..
И оние неписменине од fcinter.com.mk ги заборави.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 17:26 ---
Sportefe мислам дека беше или така некако.. знам дека имаше стримови од утакмици од 1мфл ...
Сеа неможам да го најдам сајтот, ваљда не постои повеќеo_O
Тој беше на Зоран Николовски, новинарот во Сител, не знам дали е сега таму или во друга ТВ. Пробаа нешто да направат, стримовите посебно беа корисни. Веројатно не обезбедија спонзори...

И оние неписменине од fcinter.com.mk ги заборави.
Тие не ги ни сметам за сајт.
Сите сајтови се базираат на шпекулации, пример Газета колку шпекулации има пуштено толку посети немаат :D

^ Бене има разлика од шпекулација до шпекулација! :D Некои пишуваат постови на секои три минути. Се дешава сеа да пише едно, а после 2 саати сосема спротивно од тоа што го пишал.

Од нашиве, јас најчесто ја посетувам ОнНет - Спортал. Дечките редовно ажурираат со проверени вести, не со секакви шпекулации и глупости. Тие ми се најрелеватниот спортски медиум од домашниве, никаква замерка неам кон нив.

Екипа се добри за домашниот спорт. Секоја чест за нив што се трудат да форсираат содржини од домашните спортови. Ма да имаат тие слабости...

И 24fudbal може да добие преодна отцена.

Другите се башибозук... :)

јас од нашите сајтови само екипа, мкд.мк и поретко многоо ги читам. Нив ги читам само заради македонскиот спорт и ништо повеќе.

^ Бене има разлика од шпекулација до шпекулација! :D Некои пишуваат постови на секои три минути. Се дешава сеа да пише едно, а после 2 саати сосема спротивно од тоа што го пишал.

Од нашиве, јас најчесто ја посетувам ОнНет - Спортал. Дечките редовно ажурираат со проверени вести, не со секакви шпекулации и глупости. Тие ми се најрелеватниот спортски медиум од домашниве, никаква замерка неам кон нив.

Екипа се добри за домашниот спорт. Секоја чест за нив што се трудат да форсираат содржини од домашните спортови. Ма да имаат тие слабости...

И 24fudbal може да добие преодна отцена.

Другите се башибозук... :)
Тоа јасно, али нема потреба заради една шпекулација да ги фаќаме на заб, тоа ми е поентата.

И повторно спортски :icon_lol:
http://www.sportski.mk/statija/10296
Валенсија со Сандерленд играше така? o_O
Прајте скрин, пошто касно ќе биде после... ќе едитираат :eek:

2091546e60.png

Топикот треба да се прекрсти во - Неписмени спортски веб портали во државава, друго ништо не сум видел освен неписменост :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom