Спорт Денес - Тип на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата StefanJT26
  • Време на започнување Време на започнување

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
На интернет страницата www.sportdenes.com има една рубрика „Тип на денот“ , во која се истакнуваат и се препорачуваат најсигурните фудбалски натпревари за кладење кои се играат тој ден. Јас немам големо искуство со употребување на нивните совети , но би сакал да ми кажете ако знаете дали типовите што ги кажуваат испаѓаат така или не. Јас веќе 2 недели ги следам нивните препораки и како што до сега забележав , минатиот пат како најсигурни типови беа истакнати :

Arsenal-Everton тип(1) краен резултат беше (2-2) односно (x)

Birmingham-Manchester Utd тип(2) краен резултат (1-1) - (x)

Sevilla-Santander тип(1) резултат (1-2) - (2)

А за денес беа :

Замбија-Тунис тип(2) резултат (1-1) - (x)

Academica-Porto тип(2) резултат (0-0) - (x)

Sevilla-Barcelona тип(2) сега е 65 минута и резултатот е (0-0)

Како што гледам дечкиве везе си немаат! Ако некој имал добро искуство со типувањата на Спорт Денес нека пише за да знам дали утнативе натпревари се случајност или стварно врска немаат туку само пишуваат безвезе , како и што ми личи!

И на крајот јазовецот ја завитка чоколадата во фолија !

:pos:

Везе си немаат викаш.Они ги типувале како РЕАЛНО би требало да завршат.А сеа ако некој киксне тоа е друга работа.Никој неможе да знае како некоја утакмица ке заврши освен ако не е местена или си fortuneteller.Ама и никој не е глуп за да незнае дека реално фаворитете треба да тепаат.Па затоа најпаметно ти е да не посетуваш вакви страни и да типуваш како сакаш.

Тие типуваат на појаката екипа. Никогаш не препишувај типови од вакви страни. Ако сакаш да пишуваш, пишувај според твое мислење. :helou:

Отсега само на СпортДенес ке гледам,ама обратно ке ги пишам...:vozbud::vozbud::pos2:

Не се заебавајте,кога ке му тргне на Ддиме,10 од 10 погодува.:salut:

Едит:Значи Диме не ги пишувал,гледам ја нешто не ми штима.
Како и да е,треба еден квалитетен типувач да најдат,кога тој се откажал веќе.:smir:

Ovie kako sto tipuvale i baba mi znae da tipuva, ama ajde ...............

Везе си немаат викаш.Они ги типувале како РЕАЛНО би требало да завршат.А сеа ако некој киксне тоа е друга работа.Никој неможе да знае како некоја утакмица ке заврши освен ако не е местена или си fortuneteller.Ама и никој не е глуп за да незнае дека реално фаворитете треба да тепаат.Па затоа најпаметно ти е да не посетуваш вакви страни и да типуваш како сакаш.

Коментар на место...:smir:

На денешницава сите ми се прават добри типувачи имаш еден милион блогови и страни и на крај се наопаку испаѓа :toe:

колку сте чудни бе луѓе ,и така сами си пратите спорт и кладилница и сами треба да си знаете да истипувате
а не да слушате некој си безврска шо типува во спорт денес :pos2:
ако се сложувате со нивните типови тогаш играјте,ако не ич не играјте и баш се смешни типуваат некои сигурни утакмици по 1.5 коефициент :pos2:

ја на.пр клик овде имам ФБ група каде што објавувам типови(одамна немам ојавено) со јаки коефициенти имам погодено накај 30(има архива),а утнато 5 и тоа и тие утнати се такви со мали коеф.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom