Спорот со Грција - коментари од Срби

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ovoj winston e najgolemiot kreten u makedonija.... zimi se covek tolku vluben u toa srbite ne sum videl.... ti mora da si od komunjarskiot del od ovaa nasha drzava, zatoa sto samo tie se palat kao mladi majmuni koga stanuva zbor za prijatelstvo so srbija.
Tolku mnogu glupavi komentari samo winston ostavi vo ovoj topic/thread. Dali koga BC bil na vlast sme idele u grcija bez viza? A dali koga BC bil na vlast nie sme go izgubile znameto? I sea treba li toa roshaviot BC da dojde pak na vlast i da ne prekrsti vo TUNGUZIJA? (ovde pocnav da pcujam ali sum nov na forumov pa neznam dali adminite dopustaat takvi raboti :D )
Od site stranici sto gi procitav mozam samo 1 da vi kazam a i da se soglasam so site sto post-naa tuka so toa mislenje.. Nikoj na balkanov osven drugite makedonci vo ovaa drzava ne ni se braka zatoa sto kaj i da sum bil site mi imaat kazano deka ne sum makedonec. U srbija rodnini (EJJJJJJ rodnini da ti serat) deka makedoncite se srbi e dovolen dokaz deka mnogu dobro im e ispran mozokot (tipot e makedonec..... i zivee u srbija..... i se misli za srbin...) Vo bugarija bev student (imase eden sto kaza deka na istok ich ne gi interesiralo za toa dali si kazal deka si makedonec ili ne) ucev vo varna (po na istok zdravje) i mozam da ti kazam deka i lugeto (bugari) sto gi druzev mi imaat kazano deka makedoncite bile bugari (i do tamu bese druzenjeto so niv) ama toa e toa retardirani luge mi vikaat deka makedoncite se bugari a posle kazuvaat deka baba im/dedo im bil makedonec/ka
Aj tolku od mene da ne preteruvam so raskazite
P.S. ej winston retardiran si:
DA?
ili
NE?

Ovoj winston e najgolemiot kreten u makedonija.... zimi se covek tolku vluben u toa srbite ne sum videl.... ti mora da si od komunjarskiot del od ovaa nasha drzava, zatoa sto samo tie se palat kao mladi majmuni koga stanuva zbor za prijatelstvo so srbija.
Tolku mnogu glupavi komentari samo winston ostavi vo ovoj topic/thread. Dali koga BC bil na vlast sme idele u grcija bez viza? A dali koga BC bil na vlast nie sme go izgubile znameto? I sea treba li toa roshaviot BC da dojde pak na vlast i da ne prekrsti vo TUNGUZIJA? (ovde pocnav da pcujam ali sum nov na forumov pa neznam dali adminite dopustaat takvi raboti :D )
Od site stranici sto gi procitav mozam samo 1 da vi kazam a i da se soglasam so site sto post-naa tuka so toa mislenje.. Nikoj na balkanov osven drugite makedonci vo ovaa drzava ne ni se braka zatoa sto kaj i da sum bil site mi imaat kazano deka ne sum makedonec. U srbija rodnini (EJJJJJJ rodnini da ti serat) deka makedoncite se srbi e dovolen dokaz deka mnogu dobro im e ispran mozokot (tipot e makedonec..... i zivee u srbija..... i se misli za srbin...) Vo bugarija bev student (imase eden sto kaza deka na istok ich ne gi interesiralo za toa dali si kazal deka si makedonec ili ne) ucev vo varna (po na istok zdravje) i mozam da ti kazam deka i lugeto (bugari) sto gi druzev mi imaat kazano deka makedoncite bile bugari (i do tamu bese druzenjeto so niv) ama toa e toa retardirani luge mi vikaat deka makedoncite se bugari a posle kazuvaat deka baba im/dedo im bil makedonec/ka
Aj tolku od mene da ne preteruvam so raskazite
P.S. ej winston retardiran si:
DA?
ili
NE?

Мислам дека ќе јадеш бан =)

Да или Не ?

пс:Мајмун си или човек ?? можеш некои аргументи да изнесеш или ? џагара багара па ко преживи причаче.

Па Винстон е дете од бивши функционер комуњар на цека, или дедо му имал боречка пензија, лова до крова...

шо ќе му е него независна Македонија, ем си шиба до Грчка без виза, ем привилегован до 3 генерации како лојален македонски (македонче) комуњар на Београд, ем нема граница кај Куманово, ем шиба Ниш без застанување, ем нема шо да се малтретира со тоа што го викаат македонче, он си е југословен, нема шо да тупи со знамиња имиња и Македонија...

Му се покажа вистинското лице кога се дрзнавме за Република Косово. Дотогаш нешо кул типац фори ова она, а тоа да ти бил србинче, онаков, од најгнасен вид, кој вели абе србите се ОК народ...братски народ, нели....кој не призна дури 1996 година...дотогаш шешељ велеше македонија е србија...како што сега вели косово е србија. :) епа сеа ти види винстоне

Србинот никогаш не бил близок со македонецот. Од таму произлегува и она македонче, македончиња...

Нека попуши винстон, се изнајаде гомна за Македонија сега е слободен...

Такви има како него со лопата да ги ринеш...

барем да знаеме кој сме кој.

за кога ќе дојде судниот ден...

@ Deko Во право е човекот, што сакаш повеќе?

@ Националист +1

Мислам дека ќе јадеш бан =)

Да или Не ?

пс:Мајмун си или човек ?? можеш некои аргументи да изнесеш или ? џагара багара па ко преживи причаче.

Ti prochita li sto sum napisal ili samo go branis toa komunjarot winston ... po komunjarska linija?
argumenti ima dovolno no treba da imash i mozok za da gi sfatish.
P.S. pa spored Darvin sum/sme

Винстоне,ке престанеме да упатуваме невкусни и неприjатни коментари на адреса на Србиjа,само ако го вратите СВ.Прохор Пчински.
Друго не и бараме на Србиjа.
Таа држава и онака се распага како лепрозна,може барем да ни го врати Прохор Пчински-место на кое се одиграле важни историски мигови за Македониjа и македонскиот народ.

Најважнији српски манастир, Хиландар није у Србији. Пећка патријаршија такође није у Србији /за поређење, то би било исто као да Охрид није у Македонији/. Отворене границе су једино решење. Где су Македонци у Грчкој и Бугарској? Углавном асимиловани, али су грађани ЕУ. Па ела, будите и ви Грци и Бугари и решена ствар, било би вам много лакше. Ниједна нација и држава се није створила без крви и борбе, што не питаш неког другог да ти "врати" нешто мало веће од једног манастира, да видим шта ће да ти каже, него тим другима не ваља ни што постојиш, "брате".

Углавном, овде се потенцира да је Србија исто као и остали суседи према Македонији, а знамо да су српска и македонска мањина признате у Македонији и у Србији. Неком смета што је то тако? Не мора да буде тако, то зависи од вас исто као и од нас. Бити непријатељ је изгледа правило а не изузетак на Балкану.

http://uk.youtube.com/watch?v=sp4qQ-kkutE&feature=related

Мојиот одговор кога србите тераат идиотизам.

за гомнари со гомнарски цевки.

Па, клик за уживанција спрски клети негаторе на мојата татковина!

Така ли е администраторе? Најгомнарски пост који сам видео на Кајгани, нацистички...од администратора. Тек сад сам видео, ништа више не пишем овде на кајгани, овакве гадости ни о Грцима се не постављају. Мене лично то не вређа, него ме разочарава. Да је неки клинац, па ајде. Негатори не верујем да иду на македонске форуме... ово је срамота за вас. :kesa:

Ne , bitno e da nema probugarski elementi pa neka bide i VMRO ... se sto tegne nakaj Bugarsko vleguva u eden bubanj sto se vika

PROPAGANDEN OTSEK ...

Moe mislenje ne mora da e tocno :tv:

Vas najvishe vi smeta koga se 'tegne nakaj' Makedonskoto, edno da ti e jasno Makedonija nemozhe da postoi bez VMRO..pravilata se zaboraveni, toa e problemot.

Пред некоја година кога кажував дека србите се поголем непријател од грците на Македонија бидејќи со грците се знае на што сме, отворена војна, а србите како пички (како и секогаш во историјата на Балканот) од една страна лиже и ти се прави брат, од друга те ебе во мозок - ми се смееа и ме правеа будала луѓе кои сметаа дека СДС ја тера Македонија кон Европа...

А сега имаме издркотини од дечиња на бивши комунистички функционери кои пишуваат вака:

Линк ако некој не верува. http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=62524&st=340#

Која денешна Србославија а тогаш Југославија, бе келеш еден? Онаа без Косово најверојатно..

Кои нови македонците бе ајван еден, мамата мамина да ти ја ебам ти ќе ме прекрстуваш пред светот, ебате предавникот комуњарски...

Ќе ја носиш Србија во срце...ти се серам во душата ти се серам...

Убаво вика Латас. Нема што Грција да чека Обама да победи, си го имаат тие ЕСДЕЕС во Македонија кој е разорен по македонецот од 45. Ебате предавниците ебате.

Не се нервирај де.Нископрофилните општествени појави како овој што си го цитирал се причина плус да бидеме пообединети од било кога.
Ќе го фатат тие последниот воз за Чачак ич не му се секирај,само Црвенковски да го пензионираат прво...
Инаку поебиветер од Србите се можеби Босанските Срби..секогаш ја одбираат губитничката страна.
Дали си знаел дека името на нивната држава потекнува од еден грчки збор...:)

ем нема шо да се малтретира со тоа што го викаат македонче,

Mene nikoj u zivot nemal muda da mi reche Makedonche...u ochi... toa ko prvo i osnovno dalje...

Србинот никогаш не бил близок со македонецот. Од таму произлегува и она македонче, македончиња...

MakedonCE iskacha od samite MAkedonski pesni... sami si se peete taka posle sakate da Ve postuva nekoj 100 %... Srbite ne gi izmislile narodnite pesni Vie si gi izmislivte ... koj kurac se ljutite posle ???

...

Druga rabota sto Ve vrtam... pcuete, vredjate , mi posakuvate ko na Srbin se najlosho... pa molim lepo

Zal mi e samo za luge koi vredat vo Makedonija se pomalce se no gi ima , a za Vas vakvi kakvi ste zlobni , neobrazovani i iskompleksirani ama ich i so pravo ke Ve snajde ona sto pretstoi...

Jas zborev do sea u shifri... Vi otvarav ochi da eventualno pomognam na malce poprosvetenite so malce poveke mozok ... da si najdat chare... al za Vas vredjachi ... mozam samo da kazam SREKNO... verujte ke Vi treba.

:helou:

Aj sea produzete so pljukanje i vredjanje na Srbite kako narod tolku Vi seche ko od planina da ste simnati.

Rekov jas ednash stetno e vo ruralni sredini da se uveduva internet , mnogu kompleksi ke iskocat na videlo ... sto i se potvrdi ko tocno :tapp:

Druga rabota sto Ve vrtam... pcuete, vredjate , mi posakuvate ko na Srbin se najlosho... pa molim lepo

Zal mi e samo za luge koi vredat vo Makedonija se pomalce se no gi ima , a za Vas vakvi kakvi ste zlobni , neobrazovani i iskompleksirani ama ich i so pravo ke Ve snajde ona sto pretstoi...

Jas zborev do sea u shifri... Vi otvarav ochi da eventualno pomognam na malce poprosvetenite so malce poveke mozok ... da si najdat chare... al za Vas vredjachi ... mozam samo da kazam SREKNO... verujte ke Vi treba.

:helou:

Aj sea produzete so pljukanje i vredjanje na Srbite kako narod tolku Vi seche ko od planina da ste simnati.

Rekov jas ednash stetno e vo ruralni sredini da se uveduva internet , mnogu kompleksi ke iskocat na videlo ... sto i se potvrdi ko tocno :tapp:

Абе оти не отвориш пак една тема за лошите Бугари.Малко да отвлечеш вниманието.По стар србски обичај:)

Ma zabole me bre kurac za Vas Bugare ...

Site od eden do posleden ste shpioni na forumot... ni eden edini post nemate u drugite podforumi ... tuka ste so politichka zadacha ...

Ali znaesh sto ME BOLI KUROT... i na Vas Vi posakuvam da uspeete u toa sto ste naumile ... a mnogu dobro znam sto praite... a vishe da otvaram ochi na nekoj NE NAMERAVAM ...

E taka aj sikter sea od mene

Ma zabole me bre kurac za Vas Bugare ...

Site od eden do posleden ste shpioni na forumot... ni eden edini post nemate u drugite podforumi ... tuka ste so politichka zadacha ...

Ali znaesh sto ME BOLI KUROT... i na Vas Vi posakuvam da uspeete u toa sto ste naumile ... a mnogu dobro znam sto praite... a vishe da otvaram ochi na nekoj NE NAMERAVAM ...

E taka aj sikter sea od mene

Те безработно човече имаш 50 поста на ден.За разлика от теб ние останалите имаме и работа и семејства.Неможем по цјал ден да пишем к'дето ни падне.Ај уживај

Majkata ... a kako be site tvoi 10 posta na den i na ostanatite se na forum za politika ili eventualno na istorija ?

Ja dal sum bezrabotno ili rabotno ili sum gospodin ili sum kloshar mozesh samo da pretpostavljash...

Ali za takvi ko tebe i 80 % od forum drugite ko tebe sum predratna burzoazija... koga jas sum shetal i troshel pari po Bugarija , ti si cekal ko pes da ti frlam zolti stotinki

Rad je stvorio coveka od majmuna, a nerad gospodina

Aj objasni mi go toj fenomen ??? Zasto Ve nema po drugi forumi ???

Majkata ... a kako be site tvoi 10 posta na den i na ostanatite se na forum za politika ili eventualno na istorija ?

Ja dal sum bezrabotno ili rabotno ili sum gospodin ili sum kloshar mozesh samo da pretpostavljash...

Rad je stvorio coveka od majmuna, a nerad gospodina

Aj objasni mi go toj fenomen ??? Zasto Ve nema po drugi forumi ???

Ко п'рво имам 2 поста средно на ден
Ко второ два п'ти писах на други подфоруми два п'ти ме татаросаха подобните тебе и си казах толкоз
Задоволен
Ако сакаш да говориш с Бугарин на тема различна от политика и ако се д'ржиш прилично Go ahead i am all ears:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom