Спикерски сеир

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Eве слика од дотичниот:
andar_aleksovski.jpg

Мистичен напиша:
Eве слика од дотичниот:
andar_aleksovski.jpg

:pos2::pos2::pos2: првпат го гледам, многу постар го замислував

Ијааа!! :nesvest:
Ова е некоја намештаљка или навистина се случило? Бидејќи го знам лично дечкото и досега не ми оставил впечаток на нервозен тип, баш спротивното, типична флегма, клај, клај, турни ме да кинисам незаинтересирано.

лелеееееееее ова на телефон ќе го клам и до вторник пола охрид ќе го имат :zlo:

Не е намештаљка. По моја логика, им се скурчило на момците од монтажа да ги слушаат неговите нервозни реакции, па решиле да го смират малку.

ako e vistina covekov se obrukal .nema nervi mn brzo mu se kinat.:tv:
(samo za seirgzii)

pearl напиша:
Ијааа!! :nesvest:
Ова е некоја намештаљка или навистина се случило? Бидејќи го знам лично дечкото и досега не ми оставил впечаток на нервозен тип, баш спротивното, типична флегма, клај, клај, турни ме да кинисам незаинтересирано.
Таквите најлесно попуштаат во даден момент... Го збираат у себе цел живот, и одеднаш ќе им дојде се преку кур и ќе одлепат. Се надевам дека нема да го стрефи уште еден нервен слом кога ќе се види на Кајгнаа. :nesum::pos2:

Можам да го замислам коа ќе виде дека е на Кајгана ставен : Аман, преку ку**ц веќе и овие, сеа цела Македонија, ме слуша како пцувам, у пи*** матер :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

БухаХАХАХХАХхаххахахаххахахахахххХАХХАХАХАХАХ

ОВАЈ е ЧИТАЧ:) на TOP SPEED!

:tv::tapp::pos2::zver::pos2::pos2::pos2::nesvest::3::3::3::bravo::bravo::olee:

преку БиииП од читање преку БиииииП од паузи све у БииииП материну:kesa:
гргргргргргр ЗАКОН

Ги жалам луѓето кои секој ден мораат да ги трпат ваквите „испади“.:uvo:

Мене ми изгледа дека типов бил многу изнервиран уште пред да почне да го чита текстот. Некој опасно го накурчил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom