Спиење со партнер/ката!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Гризам заби , зззз, зззз, зззз, голем дел од ноќта и мртвите ги будам така да спиење покрај мене и баш не е некој рај .

Koga odam na gosti kaj deckoto vo Skopje spieme zaedno.I nema nisto poubavo od toa.Jas imam miren son,a toj ponekogas strepi dodeka da zaspie.Inaku jas spijam svrtena so grb a toj me guska.Ubavini.

Заспивање во прегратка на партнерот ми е една од најубавите работи. Обично имам проблеми со заспивање, но кога е тој покрај мене веднаш заспивам. :)

Godfather напиша:
зависи за какво спиење се работи

Ајде молим те биди добар и објасни ми колку врсти на спиења познаваш?:tapp:

Јас не можам да спијам со никого во кревет.
Озбилно, с`клет ме фаќа, сакам цел кревет да е мој, незгодно спијам и не сакам никој да биде залепен до мене во тие „свети“ моменти.:)

Гушкање и све тоа пред спиење, да- ама кога ќе дојде моментот да склопам око, нека си бара друг кревет. :pos:

PSYtisfaction напиша:
Јас не можам да спијам со никого во кревет.
Озбилно, с`клет ме фаќа, сакам цел кревет да е мој, незгодно спијам и не сакам никој да биде залепен до мене во тие „свети“ моменти.:)

Гушкање и све тоа пред спиење, да- ама кога ќе дојде моментот да склопам око, нека си бара друг кревет. :pos:
Lele!
Skash da kazesh deka posle nekolku partii bi mu rekla na dechkoto sega idi u dnevna na kauchot da spiesh? A toj veke umoren si zadremal...

Нормално дека го сакам тоа...има ли поубаво од заспивање со партнерката....и првото што ќе го видиш после будењето да биде таа...супер нели...:)

Немам спиено пошто сум немал прилика!!Ама ако спијам би можел да месечарам навечер и не би било убаво!!! Ќе се извади од памет!

Многу сакам кога рано на сабајле на пример кај мене или кај него кога спиеме.. Ќе останеме сами, ќе дојде кај мене во креветче и ќе ме гушне.. Ептен ми е супер онака.. Ама пред да заспијам скроз да речеме.. Си се вртам зашо така никад нема да заспијам.. Али пак коа ќе се разбудам неретко се дешава да го иам гушнато.. А поим си неам како..
Ипак ептен ми е смешно коа ми раскажува насабајле што муабет сум праела у сон.. Или дека сум го кисснала така во спиење.. Закон ствар како и да е.. :back:

Mozam da kazam deka nema podobro cuvstvo da zaspies i da se razbudis pokraj partnerot. Jas licno zaspivam mnogu brzo, spijam kako bebence, se budam naspan, nasmean..
P.S. SPIJAM DOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Toa od sabajle samo an filmovi ima na koja i e drugar do pusenje kao ke stane , aj ti butaj u usta banana od koa ke stanes 15 minuti da te vidam sto junak si ... ne biva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom