Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
А ти што напиша на оваа брзина и лимит има.

Е од кај знам што толку малку аплоад

По колку си збунат ни самиот незнајш , ти ја цитирав сликата со брзината и ти напишав дали имаш лимит на таа брзина, оти ти заедно со сликата напиша дека ти бил надминат лимитот.:smir:

Зборев за ова па сега вие одлучете дали е точно, ффс што пишуе кој ИСП ?. Да не е и тоа во бугарија случајно ?. Ништо не реков за провајдери у бугарија, тука за кај нас што се и смешни спид тест слики што ставаат луѓе, nwm грешно сте сватиле.

Сакате да видите спид тест од кај мене ОК еве

414676963.png

јас реплицирам на смешни спид тестови со брзини невозможни за македонија. Све што е од надвор доколку сум реплицирал без врска извинете

По колку си збунат ни самиот незнајш , ти ја цитирав сликата со брзината и ти напишав дали имаш лимит на таа брзина, оти ти заедно со сликата напиша дека ти бил надминат лимитот.:smir:
Епа вака сигурно не сум те сватил добро или ти мене значи имам 26000 даунлоад спид и 256 аплоад спид ама пројден ми е лимитот значи после 10 гб ми се намалува брзината на пола се надевам дека ме свати сега што сакав да напишам:helou:

Епа вака сигурно не сум те сватил добро или ти мене значи имам 26000 даунлоад спид и 256 аплоад спид ама пројден ми е лимитот значи после 10 гб ми се намалува брзината на пола се надевам дека ме свати сега што сакав да напишам:helou:

:pos2::pos2::pos2: 10 Гб лимит имаш на 26 мегабита омг :pos2::pos2::pos2: за колку време го врвиш лимитот за еден ден?

Интересни бројки, според ова 10 гига лимит се надминува за 6-7 минути, така нешто. За кој провајдер се работи, дали е македонски, не ве следев. Инаку оннет

Софија

Љубљана

брзините се пола од декларираните од максимумот според договор, но тоа е, задоволен сум :smir:

Ги потрошив тие 25GB, и почнав да спуштам од вчера наваму, без прекин 25 саати, досега го надминав лимитот со едно 30GB :vozbud::vozbud::pos2:

Primetiv deka rezultatite sto gi dava sajtot www.speedtest.net vo posledno vreme voopsto ne se tocni za razlika od porano.Na bilo koj server od speedtest mi dava rezultat okolu 1500 download i 400 upload.Proveriv na tri drugi poznati sajtovi i na site tri mi dava 2550 do 2600 download i okolu 400 upload taka da vi preporacuvam poveke da ne gi merite brzinite na speedtest tuku odete na ovie tri sajtovi i ke vidite razlika:
www.beocity.com
speedtest.on.net.mk
www.speakeasy.net/speedtest

Морав да се пофалам. :) Од денес имам оптички интернет :)

15 Mbps / 15 Mbps :)

Ауу закон ова :)
Ама сервер Љубљана... Инаку, колку плаќаш за тој пакет ?

Па имаме пакет : Интернет, Телефон и Телевизија -> 31 € месечно. А само интернет да земиш е 16 € .

Па имаме пакет : Интернет, Телефон и Телевизија -> 31 € месечно. А само интернет да земиш е 16 € .

Ако споредуваме кај нас, тој пакет (еве пример пакетите 3 макс на т-хоме) се околу 50ина евра...
Ми влезе ова во очи, 14 мб аплоад... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom