Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Еве од мене:
Инаку пројден ми е лимитот

У македонија 98000 нет мало тешко брале + ако видиш пишуе дека е т-хоме македонскиот што значи impossible, такви конекции ќе добиеме у 2050, кога цел свет ќе има wireless у глава директно. 12мб download спид само у шведска, финска или јапан :). Да беше ајде 1 или 2мб download да разберам али 12 мало су претерали така ли е.

Е јас сум Бугарија, и го имам ова твое мислење слушнато од многу луѓе :) па затоа не ми е чудно и за оваа реплика. Песна симнувам за 1-2 секунди, а филм ако има seed може за 3-4 минути :)

Како што кажа FLiX, и јас сум на истото мислење со него :smir:

Еве од мене:
Инаку пројден ми е лимитот

Што бе лимит има?

хаха :pos2::pos2::pos2:

Еј а зошто толку малку upload ? Нели е малку чудно:nenene:

бугарите имаат пакети 40/40мбпс, швеѓаните имаат и по 100мбпс. Ај ке чекаме да видеме телекомците што ке понудат. Инаку и србите веке имаат ист интернет како нас, 4 мегабита поточно.

бугарите имаат пакети 40/40мбпс, швеѓаните имаат и по 100мбпс. Ај ке чекаме да видеме телекомците што ке понудат. Инаку и србите веке имаат ист интернет како нас, 4 мегабита поточно.

Во склоп на темава... тебе ти покачија на 8 мб ?

не, а онака рандом покачуваат на комфорт корисници ?

Незнам како оди покачувањето (ќе дознаам утре :)), но знам а и видов на многумина им е покачена. На комфорт е 8, а на комфор+ 10 мб.

Еден пријател во Скопје со Pirelli модем 20мбпс download имаше на торент.

414470057.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom