Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Ako ne si znael ova ne e staticka IP adresa

Без разлика дали е или не е... ова ти го кажувам да не некој ти направи беља па мајка јана после да ти е крива. Немој да мислиш дека ако е динамичка IP неможе ништо да се направи.

Без разлика дали е или не е... ова ти го кажувам да не некој ти направи беља па мајка јана после да ти е крива. Немој да мислиш дека ако е динамичка IP неможе ништо да се направи.

Aj kazi mi kakva belja
i u stvari ti znaes li civaa e ovaa IP adresa

ustvari nema da polemizirame vece za ova ne e toa temata

Aj kazi mi kakva belja
i u stvari ti znaes li civaa e ovaa IP adresa

ustvari nema da polemizirame vece za ova ne e toa temata

ADSL Куманово ? Taka ?

Еве за мене што вика :/

379954650.png

ne be lugje samo pred da gi merite brzinite isklucetegi antivirusite,i ke pokaze tocno.vaka so ukluceni se javuva greska.

Абе ти луд мене ме правиш или така ми изгледа? Сакаш јас да ти пуштам да видиш колкава брзина имам? Како и да е тоа што го покажа како спид тест не ти е од адсл2 конекција на телеком! Бидејки како услуга они немаат пуштено за домашни корисници.

brzina.jpg

Дуо Ектрим има најголема брзина бе :pipi: NOOOOOTTTT

Ова тестов од ДУО ЕКСТРИМ ти је ???
Ако е така тогаш ништо страшно не е , само е преоптоварено од они е
50 тина корисници што го имаат ставено тој пакет:pos2:

Со мала паинт обработка и мојот нет личи на паинт обработките на Скарфејс34 и teneke :
netig1.jpg

Со мала паинт обработка и мојот нет личи на паинт обработките на Скарфејс34 и teneke :
netig1.jpg

Аман бе друже толку ли пукаш од љубомора па секој што има брз интернет ке викаш дека лаже.Немам друга работа јас па сега ке идам ке правам обработки на нет навистина си ме насмеал алал да ти е.Како и да е еве ти уште неколку слики кажи ми дека и тие сум ги обработил ОК :)

PrtScrcapture.jpg

На торентот запази ја линијата со која иде доунлоадот и кажи дека и тука лажам нели :)

denissiminja-1.jpg

Hehe немав друга работа вчера па си праев у паинт а иначе кој нет го имаш?? (СТВ ти завидувам:vozbud:)

Еве ја брзината на мојот интернет. :pipi:

Иначе, кабелска телевизија Моби-Битола, групација Телекабел-Скопје. :wink:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    14,5 KB · Прегледи: 142

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom