Razor
u jelly?
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.544
- Поени од реакции
- 168
Па ко за промена би можел и некој друг сервер да стаиш!
Ти текнува ? :)
Па ко за промена би можел и некој друг сервер да стаиш!
Ти текнува ? :)
А како што гледам Кејблтел од провајдерите е најгоре. Го користам нивниот интернет веќе еден месец и стварно не сум имал проблеми. Тестовите секогаш ми покажуваат околу 4 мегабита (колку што ми е пакетот). Башка што и со комшиите играме низ мрежава, пошто конекцијата ни е ЛАН.Интересни статистики ми покажа SpeedTest... според неговите пресметки ние европејците сме на првото место во светот, а во Македонија првото место им припаѓа на Ресенчани
А како што гледам Кејблтел од провајдерите е најгоре. Го користам нивниот интернет веќе еден месец и стварно не сум имал проблеми. Тестовите секогаш ми покажуваат околу 4 мегабита (колку што ми е пакетот). Башка што и со комшиите играме низ мрежава, пошто конекцијата ни е ЛАН.
Кејблтел најдобри, во последно време 4-5 месеци не сум имал ни најмал проблем со интернетов секогаш константна брзина.Интересни статистики ми покажа SpeedTest... според неговите пресметки ние европејците сме на првото место во светот, а во Македонија првото место им припаѓа на Ресенчани
Да комфорт, инаку на рутерот покажува Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 8.190 ,a денес ми се јавија и ме одбија за ИПТВ, сум ги нема потребните 8мита. Е ајде де
јадеш за 0.1 мегабит
бај д веј комфорт си?
Па тоа рутерот нели ти кажува колку би ти била максималната брзина на нетот,или ја се лажам ??Да комфорт, инаку на рутерот покажува Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 8.190 ,a денес ми се јавија и ме одбија за ИПТВ, сум ги нема потребните 8мита. Е ајде де