Speedtest.net (официјална тема)

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500

Ама вечерва интернетов ми е тиња, така да ќе пробам и друг пат кога ќе оди нормално па да видам дали ќе има разлика.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Интересни статистики ми покажа SpeedTest... според неговите пресметки ние европејците сме на првото место во светот, а во Македонија првото место им припаѓа на Ресенчани :)

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Интересни статистики ми покажа SpeedTest... според неговите пресметки ние европејците сме на првото место во светот, а во Македонија првото место им припаѓа на Ресенчани :)

А како што гледам Кејблтел од провајдерите е најгоре. Го користам нивниот интернет веќе еден месец и стварно не сум имал проблеми. Тестовите секогаш ми покажуваат околу 4 мегабита (колку што ми е пакетот). Башка што и со комшиите играме низ мрежава, пошто конекцијата ни е ЛАН.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
А како што гледам Кејблтел од провајдерите е најгоре. Го користам нивниот интернет веќе еден месец и стварно не сум имал проблеми. Тестовите секогаш ми покажуваат околу 4 мегабита (колку што ми е пакетот). Башка што и со комшиите играме низ мрежава, пошто конекцијата ни е ЛАН.

Како и да е Македонија има срање интернет

А

Ајсшутер

Гостин

Кејблтел најдобри, во последно време 4-5 месеци не сум имал ни најмал проблем со интернетов секогаш константна брзина.

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Деновиве имаше некои проблеми. Конечно се средија.
Сега брзината е стандартна:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

јадеш за 0.1 мегабит :)
бај д веј комфорт си?
Да комфорт, инаку на рутерот покажува Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 8.190 ,a денес ми се јавија и ме одбија за ИПТВ, сум ги нема потребните 8мита. Е ајде де :toe:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Да комфорт, инаку на рутерот покажува Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 8.190 ,a денес ми се јавија и ме одбија за ИПТВ, сум ги нема потребните 8мита. Е ајде де :toe:
Па тоа рутерот нели ти кажува колку би ти била максималната брзина на нетот,или ја се лажам ?? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom