Дирекна врска со неотел е. За телефоните незнам како им се, ама интернетот им е суперова неотел знам има телефон а интернетот како иде????
И јас го имам истиот интернет, деновиве треба да ја пуштат новата опрема, оптичка и кажаа дека брзините ќе се зголемат двојно..Така да ќе видиме што ќе биде...Иначе ај ако може да ми каже некој цени, пакети слично од интернетот на Т-Хоме и Дуо Екстрим он Он Нет (за Дуп ми кажаа дека бил тапа, не бил толку брз како што се рекламирало)...Евааа, половина мегабит брзина и ти викаш дека е во ред :nesvest::nesvest::nesvest:
Како издржуваш ти си знаеш
Се поднесува некако, порано ми беше на половина од ова што значи 250 kb/s download, 64 kb/s upload што ќе кажеш за таа брзина? Кога ја имав таа брзина од нервоза сокршив 2 мауса и ги пцуев сите по ред во кабелнет имав унапред платено за 3 пати побрза брзина од таа ама ајде едвај и докажав:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:. Бтв ти колку плаќаш месечно на Т-Хоме?Евааа, половина мегабит брзина и ти викаш дека е во ред :nesvest::nesvest::nesvest:
Како издржуваш ти си знаеш
Абе не заебавај од цела Македонија овде во Струмица има нај шит интернет...Зошто? Затоа што во КабелНет 1.5 мб интернет е 1600 денари месечно, а за тие пари ќе си ставам MaxADSL 100 за 1300 денари со 6 мб интернет, или Duo Extreme за истите пари со 10 мб интернет...КабелНет ептен се испонаша во врска со цените и брзините на интернетот...Се поднесува некако, порано ми беше на половина од ова што значи 250 kb/s download, 64 kb/s upload што ќе кажеш за таа брзина? Кога ја имав таа брзина од нервоза сокршив 2 мауса и ги пцуев сите по ред во кабелнет имав унапред платено за 3 пати побрза брзина од таа ама ајде едвај и докажав:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:. Бтв ти колку плаќаш месечно на Т-Хоме?
Стварно ми е преку к*р веќе од кабелнет имам договор до јануари... кога ќе истече одам и го враќам модемот нека си го набутат у газ и ќе и кажам дека веќе не планирам да користам интернет од кабелнет па макар и без пари да ми го даватАбе не заебавај од цела Македонија овде во Струмица има нај шит интернет...Зошто? Затоа што во КабелНет 1.5 мб интернет е 1600 денари месечно, а за тие пари ќе си ставам MaxADSL 100 за 1300 денари со 6 мб интернет, или Duo Extreme за истите пари со 10 мб интернет...КабелНет ептен се испонаша во врска со цените и брзините на интернетот...Иначе и јас го имам истиот пакет од КабелНет, 512/128 плаќам 600ден. плус тоа оваа брзина ја делам преку wireless рутер и на лап топот влечам од него ама сепак рутерот паметно ја дели брзината, кога сум на лап топот целата брзина ми доаѓа кај него, а кога сум на пц-то кај него е, а кога сум и на двата ја дели на пола значи по 256кб/с....Закон е нема што...:pos2::pos2::pos2:
![]()
Еее јас користам од них интернет веќе 3 години и досега ниедна услуга ми немат завршено освен коо ќе ми го исклучат да се јавам на Кирто да ми го пуште и другио ден одам право го плаќам...Некни коо земах рутер го питах на Кирто да ми дадат некој попуст, ќе плаќам и 1000 ден. ако треба ама да имам барем 2-3 мб интернет, неможело...За рутер питах да земам на рати и тава неможело...Епа значи ништо неможе...Затава и јас уште малце осеќам оти ќе неможам веќе од них да користам интернет...Ќе го откажам и ич не се ни мислам....Стварно ми е преку к*р веќе од кабелнет имам договор до јануари... кога ќе истече одам и го враќам модемот нека си го набутат у газ и ќе и кажам дека веќе не планирам да користам интернет од кабелнет па макар и без пари да ми го дават.
Ќути... Кирто колку толку е услужлив ама тај еден друг шо имаа... лед не го леде дали ти интернет си имал или немал и дали ти бил бавен јас мо викам плаќам од 700 а користам од 400 он сосем трето ми говоре нешто...демек попусто не важил за мене а ем унапред мо плаќам абе луда работаЕее јас користам од них интернет веќе 3 години и досега ниедна услуга ми немат завршено освен коо ќе ми го исклучат да се јавам на Кирто да ми го пуште и другио ден одам право го плаќам...Некни коо земах рутер го питах на Кирто да ми дадат некој попуст, ќе плаќам и 1000 ден. ако треба ама да имам барем 2-3 мб интернет, неможело...За рутер питах да земам на рати и тава неможело...Епа значи ништо неможе...Затава и јас уште малце осеќам оти ќе неможам веќе од них да користам интернет...Ќе го откажам и ич не се ни мислам....:pos2::pos2: