Speed Dating

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е феноменално за оние што се многу срамежливи, зашто:
1. партнерот од другата страна ќе им помогне да се опуштат и
2. дури и ако истресат нешто зелено, нема долго да трае дури да се смени партнерот, па нема *толку* многу да ги јаде совеста

Тотално поддржувам и би сакал да има и кај нас.

Сум гледала по филмовите, интересно изгледа, ма да, јас сум за поконвенционални начини за запознавање, затоа што на вакви настани, апла сите се преправаат за да се допаднат на другиот и некако ми нема смисла, се губи поентата на состанокот, башка и 4-6 минути е многу малце за муабет.
Сепак, интересно е во секој случај, забавно е, барем ќе се запознаеш со луѓе, ама не знам дали би отишла, малце сум смотаница и срамежлива за вакви работи.
Па не, баш е шанса да се претставиш у право светло коа глеаш колку избор имаш, идеш со мислата дека од 20 души мора бар на некој да му се свиѓа твојата нефејќерска страна. На пример, Крусер би ги прашал сите по ред "Си за секс?" и ваљда бар една од 20 би прифатила.
Онака замисли да можеш да им поставиш 3 клучни според тебе прашања и така да си напраиш селекција. Они нема да знаат кое е твоето мислење по тие прашања пошо првпат те гледаат, па според тоа ќе мора да ја кажат вистината бар на едно од тие 3.

Сум гледала по филмовите, интересно изгледа, ма да, јас сум за поконвенционални начини за запознавање, затоа што на вакви настани, апла сите се преправаат за да се допаднат на другиот и некако ми нема смисла, се губи поентата на состанокот, башка и 4-6 минути е многу малце за муабет.
Сепак, интересно е во секој случај, забавно е, барем ќе се запознаеш со луѓе, ама не знам дали би отишла, малце сум смотаница и срамежлива за вакви работи.

Епа ако си срамежлва а сакаш конвенцонални работи...повели со мене на спеед дате...или ке избегаш за 2 сек и сварно ќе биде спеед
или пак не...
Сепак конвенционално е...си ме запознала на интернет како сите нормални луге што се запознаваат :pos2:

na 52 mozebi bi probal ama na 25 ni pod razno :toe:

Тажно е што се појавила потребата од вакво нешто, кај нас уште не, ама како се шири глобализацијата, а луѓето се затвараат се повеќе нема да ме чуди и кај нас ова да се појави за 3-4 години, како замена за некогашните „стројници“ кои биле причина за 80% од браковите.

Би пробал, интересно е да запознаваш нови луѓе.

колку разочарувачки би можело да заврши ако на пример пикираш 2-3 кои ти одговараат, а они ти кажат едно големо не :pos2: . едвај ќе го чекаш следниот брз состанок . :nesvest:

не (пораката мора да биде подолга од 4 букви)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom